måndag, maj 24, 2010

Tacksamhet


Mina senaste blogginlägg har varit mycket om allt som inte gjort, saker som gjort mig ledsen och besviken.
Men det som är viktigt att komma ihåg är alla som jag är tacksam emot, alla som ställer upp och hjälper mig på sin fritid, som finns där när jag behöver er.
TACK alla ni.
Tack syrran för att du gör allt du kan för att fixa och hjälpa mig med de problem och fel som gjorts i badrummen och invändigt.
Tack Anders för att du ställer upp och fixar allt på taket till förådet på huset, för att du offrar av din fritid för att hjälpa mig
Tack Patrik för att du hjälper mig med måleriarbetet och fogningen invändigt, allt detta är Otroligt uppskattat!
Så än en gång TACK SÅ MYCKET mina vänner.

Så sant!

"Det handlar inte om hur hårt du kan slå.
Det handlar om hur hårda slag du kan ta emot och ändå gå framåt.
Det är så man vinner..."

Veckan i bilder

Igår söndags så invigde jag och Macke garaget med att ta bort lite vinyl från hans bil, satan vad det satt. tog ett tag innan vi kom på ett knep som gjorde det lite lättare, men var nog tur att vi var två.
The Garage, så här stort är garaget som vi har hyrt, jag och macke, vi får lätt plats med 3 bilar, vi ska sätta upp lite hyllor och ha alla våra grejor och verktyg här nere. Kan nog bli hur bra som helst.
I onsdags så invigde jag med mitt första besök på en av uteserveringarna i trelleborg, en underbart god kebabsallad, kolla hur fräsh den ser ut.
Och till Salladen så givetvis en kall öl.
My Hood, eller den delen som ni ser på bilden är Michelles hood, hur mysigt och fint som helst nu på vårkanten.

Gör jag fel?

Många tankar idag!

Jag känner just nu att jag inte orkar prata med min far, inte efter allt som kommit upp till ytan sista tiden.
jag skickade ett SMS för att förklara vad som uppstått, berättade om klämringarna och våturymmena, och vad det innebär det som inträffat.
Då ringer min telefon direkt, men jag orkar inte svara, så på min svarare sen så är ett ganska argt medelande, och strax efter ett SMS med orden "ring mig"
Men ja gorkar inte just nu, är det fel av mig att inte orka prata med honom?

Nu målar jag fan på väggen!

När ska något som har med huset gå min väg?
Igår var syrran och hennes kille anders förbi för att kolla på vi behöver införskaffa och vad som ska göras för att jag och Sandra ska få tillbaka våra sista pengar (100'000Kr)
Det utvändiga är inga problem, men så kommer vi till våtutrymmena.
Här har min far slarvat när han monterat samtliga brunnar, klämringar som inte är satt som de ska, mm mm.
Men även killen som han tog hjälp av som hade våtrumms certifikat har totalt slarvat med badrummet där uppe, när det har gjorts rörgenomgångar mm.
Dessa "små" missar och slarv innebär att golven måste brytas upp, fuktspärren måste brytas och då försvinner dens skydd. så antagligen snackar vi om att göra om hela badrummen, plus att de småplattorna som använts finns det itne tillräckligt kvar för att göra om det.
så med andra ord är vi ganska körda för att få detta löst!

besviken

Finns så mycket jag vill få fram, få sagt, men vet att det är inte lönt.
önskar jag i varje fall hade kunnat få en ursäkt, ett äkta förlåt!
inte undanflyckter och bortförklaringar, eller att han skylle på alla och allt annat, eller få höra att det är mitt fel.
Är det mitt fel att jag litade på honom, att jag trodde på det han sa, eller alla chanser jag gav honom? jag det är mitt fel, men är det mitt fel alla misstag, allt slarv, allt han utsatt mig för?
Jag har lärt mig att man skyller inte på andra, så egentligen borde jag itne göra det här och nu heller, men igår så kännde jag bara att när jag trodde det skulle närma sig ett slut, så rasade det en gång till, ännu fler missar visade sig, och jag är screwed på grund av att jag litade på honom.

Det som nästan är mest synd är att en av mina största egenskaper, håller på att försvinna, egenskapen att jag tror alla är "goda" tills motsattsen är bevisad, att jag alltid ger folk både en andra och ibland till och med en tredje chans, för jag vill kunna tro på dem, särskilt om de står en riktigt nära.
Jag trodde han var en av dom som gjorde det? men istället som blev jag behandlad som han behandlar alla i sin omkrets, i sin omgivning. Lögner, slarv och undanflyckter.

hoppas han lär sig något någon gång, för min respekt och förtroende har han förverkat.