fredag, juli 15, 2011

Surround yourself with friends Who only call you a superstar

Lyssna på texten på denna väldigt bra låten med Natasha Bedinfield
så många sanningar för att må bra!



Lyssna på de första raderna så förstår ni vad jag menar!

I have to keep reminding myself
I'm not like anyone else
That's my face on my ID
That makes me V.I.P.
No one exactly like this
No one with my fingerprints
No one can touch you like me
No I can't fake what you see

They told me: "Girl, to get you're way, you've got to be a bitch!"
They say that: "A guy won't get the girl, if he's not filthy rich!"
You stop with little changes,
'Til you don't know who you are
Surround yourself with friends
Who only call you a superstar

Lite tankar kring förra inlägget!


Efter att skrivit förra inlägget och kollar/lyssnat på klippet jag bakat in där så tänkte jag lite på de senaste åren av mitt liv.
och hur det hade varit om jag varit en "Darn i wish i had" istället för en "Gee I'm glad i did" person.
tänk om jag inte hade sagt att jag sätter mig på tåget och åker 45 mil norrut till en stad jag aldrig tidigare satt min fot i, då hade jag aldrig träffat min Underbara Sandra, och hennes Max, för snart 2 år sedan.
Eller om jag när Patrik ringde mig och fick med mig in till Malmö för att träffa honom och Peter J för att visa ett MLM bolag, jag visste redan då vad det handlade om, och för 7 år sedan så sa jag Aldrig mer...., men hade jag inte då ändå lyssnat på rösten som sa DU KAN! utan istället tänkt, jag fixar inte det, jag har inte tid, och bara sagt nej!
Då hade jag aldrig kommit i kontakt med Kyäni, och kanske fortfarande ätit clarityn varje sommar och snuvat mig igenom vintrarna, jag hade aldrig träffat alla de underbara människor jag nu lärt känna, eller byggt upp den organisation och inkomst som jag ser växa varje dag.

och det är massa sådana saker som kommer tillbaka och som jag börjat reflektera över, allt som jag hade missat om jag inte sagt JA! till det som kommer min väg, utan istället lyssnat på rösten som försöker överösta mig med att säga "Du kan inte det", "Minns du inte hur det gick senast", "Varför skulle du lyckas" och liknande saker.
Så med detta vill jag bara säga jag är så glad över att jag är en JA sägare, och hellre Provar och kanske misslyckas än att jag aldrig ens försökt!
Men jag tror att den som försöker tillräckligt många gånger kommer lyckas någon gång!

There is 2 types of people in the world

Där är "Darn i wish i had" som går igenom livet och säger
-Nej det kan jag inte
- Nej det funkar inte
- Nej det där klarar inte jag
- Nej, Nej Nej Nej
0ch sen har vi "Gee I'm glad I did", dessa känns igen genom att de går igenom livet med attityden
-Ja klart jag kan
-Ja jag kör
-Ja det fixar jag
-Ja jag löser det
-Ja, Inga problem!

Frågan är vad är skillnaden på dessa 2, båda får samma möjligheter, båda får samma tillfällen presenterade för sig, enda skillnaden är deras attityd till det som serveras dom av livet

Ja sägaren kommer antagligen misslyckas med fler saker än nej sägaren ens kommer försöka, men h*n kommer få fler erfarenheter, och det är erfarenheter som ger h*n nya möjligheter, och det viktigaste av allt är att h*n kommer antagligen leva ett rikare, lyckligare och större liv!

så frågan egentligen är du en som när någon kommer med en ide, en möjlighet eller förslag till dig säger "Nej det där klarar jag inte" eller är du den som säger, "Ja det kör vi för!"



Vitaminer är bara trams

Den har man hört ett antal gånger, men ännu roligare är det att få höra från en "vitaminskeptiker" som provar våra Kyäni Sunrise och som efter c:a 1 månad kommer tillbaka som säger saker som jag känner mig piggare, jag har sovit mycket bättre sista tiden.
Jag orkar mig igenom min arbetsdag.
och ett par av dom som nu druckit Sunrise en längre tid och upptäckt att det varit och kännt sig mycket friskare!
Själv så mår jag avsevärt bättre, jag ansåg mig må bra redan innan, men så upptäcker man dessa små ljusglimtarna som att man nu på sommaren kan lukta hur sommar ska lukta, näsan är inte igentäppt av det där gröna mjölet som flyger runder i luften på sommaren.
Eller det faktum att jag sluppit snora mig igenom hela vintern!
Detta är de små sakerna som gör det så värt att faktiskt äta riktiga vitaminer, och med riktiga menar jag inte de där billiga kemiskt framställda multifusk tabletterna man köper för 50 spänn i handeln.
Men sen så får man höra andra kunder och distributörernas "stories" om vad Kyänis 3 produkter gjort för dom, det är sådant som bygger tron, och som ger mig mer kraft att hjälpa fler må bättre.