måndag, januari 04, 2010

Säng eller Bäddsoffa

Snart kanske extrarummet i huset kommer till nytta!
Sandra har ju en son på 7år och nästa gång hon kommer ner och hälsar på så kanske hon har max med sig ner. och då hade det ju passat om han hade haft ett eget rum även hemma hos mig!
Men då är ju frågan bäddsoffa eller säng? och vad är ett bra pris på sådana!

Operating from the same old paradigm

"Operating from the same old paradigm, what you have been used to doing, no longer serves your higher purpose. The time is now for you to say yes to the dream within you and to begin to recognize the tremendous gift you are." - Paul Hoffman

1 vecka utan blåbär

Har varit en vecka utan blåbär nu, och känner av det.
Det som är mest märkbart är att min värk i mina fingrar har kommit tillbaka, när jag bli trött och kall om dom så gör det ont inuti mina knogar, framför allt om det är kallt, men det har jag inte känt av på hela höst och vintern nu, förän denna veckan!
Jag hade bara lite blåbär med mig, men då jag körde lite KP i Norrköping så tog dom slut väldigt snabbt, samt att jag "demade" produkterna lite och berättade om dom.
Men så snart jag kommit hem så blir det BodyFX, Sunset och Sunrise innan jag går och lägger mig

6 Nätter och 7 Dagar

Det är så länge som jag varit i Norrköping nu, och spenderat tid med min älskade Sandra, samt hennes son Max.
Kom upp där den 29:e tidigt på morgonen, och är idag på väg hemåt igen.
Visst e det tråkigt att åka hem, men samtidigt så saknar jag min Michelle, är ju 7 dagar sedan jag träffade henne senast, men imorgon ska jag äntligen hämta henne igen.
Men det har varit 7 underbara dagar, och vi är båda helt säkra på var vi står och att vi vill att det ska fungera med detta distansförhållande.

Så vad har jag då hunnit med dessa 7 dagar, vi har myst mycket så klart,
på nyår var vi uppe hos Marie, hennes Moster, och i princip hela resten av släkten var där, men innan dess hade vi ätit gott hemma hos Sandra tillsammans med hennes mamma som var över och vi lagade en underbar middag, och satt och snackade lite!
Efter det så gick vi som sagt upp till Marie, åt ost och kex, kollade på Grevinnan och Betjänten och snackade en massa skit. och vid 12 slaget så gick vi ut och kollade på raketerna, inte max dock, han är väldigt rädd för smällar, vilket är synd, men men ska vi nog kunna råda bot på så småningom!

Sen var vi iväg och såg på Avatar i söndags, grymt bra film, har ni inte sett den så gör det, och jag följer mer än gärna med och ser den igen, vill se den i 3D också, ska vara en riktig WOW upplevelse och film.
blir till att förhandsboka den på Blueray så fort det går.

Har även träffat en av hennes bästa vänner lite snabbt, kanontrevlig. annars har vi bara myst och tagit det lugnt, jag har haft semester!