torsdag, maj 28, 2009

Utflyckts plättar

Idag när jag hämtade Michelle på dagis så fick jag mer än en aha så det säger du upplevelse.
Dels vårfesten som jag nyss skrev om, men sen säger hon när vi under vårfesten springer in i en av hennes fröknar att de ska till Skateholm imorgon, och..... att de ska ha matsäck med sig, jaha, hur har jag kunnat missa detta.

Jag vet hur, de använder ett manuellt system, tror det kallas ett papper på väggen där man går in, har en förmåga att missa dessa, börjar nog bli blind.
Tycker de ska ha en mailinglista där de skickar ut ett nyhetsmail till alla föräldrar, allt som e digitalt fungerar för mig.

Jaja så när vi var hemma och jag lagt michelle så fick jag ställa mig och göra plättar, och inte vilka plättar som helst, det ska vara hjärtformade.
Det hade ju varit himmla enkelt om man hade haft ett plättjärn som gjorde hjärtformade plättar, men så är inte fallet för mig.
Nej först fick jag göra riktiga plättar.



När de sen var färdiga så fick jag leta upp en pepparkaks form som var format som ett hjärta och modifiera plättarna till henne.



Men jag är ganska nöjd med resultatet, och så en burk med sylt och ett litet strökar med socker samt 2st små äppledrickor, 1 sked, och en gäng prinsess servettter!
la allt i en ryggsäck och sen stoppade jag ryggsäcken i kylen, så imorgon när Sandra ska lämna henne så kan hon ta en färdigpackad ryggsäck och ge till Michelle ;)

Förskolans dag

Eller vårfest eller vad det nu kallas...

men låt oss backa tillbaka lite granna!

jag kör upp till dagis i varnlig ordning, tycker det är lite väl mycket bilar där, men reagerar inte så mycket, går förbi ett stånd där de säljer gräddbullar på dagisets område... hmm då börjar jag ana oråd.
Michelle sitter och gråter när jag kommer in, tydligen har hon haft en brottningsmatch mot Ludwig och förlorat hmm tuff tjej i varje fall som ger sig på att brottas med den äldsta killen på hennes avdelning.
När hon slutat gråta så säger hon.
Pappa vi ska bara hem och äta sen ska vi hit igen,
vänta nu, hit igen? ja det är fest här med hästar och kakor.
Aaaah vårfesten är idag, jag som trodde det var på fredag imorgon, normalt brukar Sandra förvarna om sådant här, men men hon hade själv nog missat det för hon hade en dejt med Malin idag.
Så iväg till närmaste bankomat, för jag har ALDRIG kontanter på mig, tillbaka till förskolan, där vi sen åt varsin varmkorv, lite kakor.
Michelle fick rida så klart och stimmar runder med de andra barnen som det säkert var minst 20 minuter sen hon träffade senast.

Tycker väl det är sådär med vårfester, borde kanske ta det som en chans att träffa de andra föräldrarna och lära känna dom, men har aldrig varit riktigt bra på det där men får väl öva
Där finns ju faktiskt en hel del Mammor som ser riktigt bra ut, kanske någon av dom som är singel ;) jaja nästa år kanske jag kan försöka bättre!