måndag, november 02, 2009

Än en gång....

Så är det pengar som är i vägen.
Så japp pengar kan köpa lycka, hade jag haft mer pengar så hade det inte varit några problem att boka och köpa vilka tågbiljetter som hellst till eller från norrköping, men nu då jag måste vända på mina kronor, så är jag låst till de billiga biljetterna, och där finns det inga.
så nu pga att jag inte har de pengar som krävs råd att träffa henne, utan måste skjuta det på framtiden för att vi ska hitta tid och pengar, nu hade vi tiden, allt var klart och fixat, men pengarna fanns inte där.
så pengar kan köpa lycka!

Ny Månad Nya mål!

Nu är det ny månad, med nya mål för månadesn resultat!
och motivationen är på topp, jag vet verkligen vart jag vill komma och är redo att kämpa för det.

har precis fått ett glädjande besked!!!!

:D

Macedonkan

Fick idag först svar från McDonalds Kundtjänst att de inte kan betala ut då alla restauranger är oberoende men att de i varje fall skickar lite menykuponger till mig som kompensation

Fick lite senare svar från Svedala restaurangen att de kommer återbetala mig för HappyMealet och även skicka en liten kompensation till mig

Jag var artig och tackade alla för deras goda och snabba service, alla nöjda och glada efter detta.
en Eloge till dom att det sköttes så snabbt och fint.

Out of sync

Försöker synka in allt som händer i mitt liv just nu för att få det att klaffa.
och att sen försöka synka ihopa att träffa nya flickvännen, som bor i norrköping, då vi båda har barn och våra helger är helt ur sync är inte det lättaste.
Hon har försökt prata med sitt ex om att de skulle byta helger så att våra passa ihopa, men han satte sig helt på tvären, det funkade inte alls.
och i ärlighetens namn var det inte han utan hans sambo som satte sig emot det.
Hon har skrivit sitt jobb schema så att hon jobbar de helger som han har sonen.
hennes ursäkt är att han ska få quality tid och att hon inte ska vara ivägen när sonen är där :(
Så där gick det inte att byta helger.
Som det ser ut just nu så vet vi inte riktigt hur vi ska lösa det, för vi är båda överens om att vi ska först träffas lite mer innan vi intruducerar barnen, men det är inte det lättaste när vi har både avstånd och ursyncade barnscheman.
Men if there is a will there is a way!
sen har vi ju allt annat jag ska få in i mitt späckade schema, jag ska ha tid att sattsa på Kyäni, jag ska ha tid att fixa bilen, sen har jag lovat en vän att installera skärmar och dvd i hans bil också!
Men det löser sig nog, är bara jobbigt att vilja träffa någon så mycket och sen inte lyckas!