tisdag, januari 18, 2011

:)

Bokade precis tågbiljett till Sandra, hon kommer ner när jag fyller år :)

jag har ett stort problem

Det är så att jag har väldigt svårt att släppa när jag helt plötsligt inte är omtyckt, när någon helt plötsligt, gör en kovändning och av någon anledning anser att jag gjort något fel.
det är lite som en fobi för att inte vara omtyckt.
Det ställer till en del problem, inte utåt sett men rent menalt, för jag går och "ältar" inom mig vad det är jag kan gjort fel, hur och varför de inte tycker om mig, och hur kan jag rätta till saken så det blir bra igen.
Fördelen är att jag oftast går till den personen direkt och frågar, och försöker ställa det tillrätta, och 95% av fallen så är det bara missförstånd som ganska enkelt går att lösa om man bara pratar med varandra.
Nackdelen är ofta den delen att part 2 ofta inte går direkt till mig utan jag får det på konstiga sätt, kan vara en kommentar i en blogg, eller på facebook. eller liknande.
I detta fallet vill man ju gärna svara direkt via samma medium, men det har jag lärt mig att det gör ofta mer skada än nytta, så numera försöker jag alltid på det sätt det går ringa, eller kontakta vederbörande direkt.
Idag inträffade en sådan grej, jag har inte lyckats lösa det för jag har inte fått tag i personen i fråga.
och det är jättetråkigt, för jag har en stark kännsla att det är ett missförstånd inblandat, där jag kanske inte varit tillräckligt tydlig, men där personnummer 2 endast är en tredjepart som egentligen inte ens är inblandad i det det berör.
jaja hoppas det går att lösa, vill inte vara ovän, har aldrig velat.

Swiftkey en förälskelse


Har länge hört andra prata om det, men dragit mig för att prova, då jag varit ganska nöjd med det befintliga SonyEricsson tangentbordet, men så idag drog jag ner Swiftkey Trial till min telefon, och shit vad bra det är, snyggt och enkelt tangentbord, och så lär det sig hur jag skriver, så det gissar nästa ord till mig under tiden, och har väldigt rätt på det mesta.
jag kan bara säga så att hämta hem och använd swiftkey, helt underbart att skriva SMS med.

SCT2011

Fick en nytändning igår, snackade med Ezza och vi fick planerat upp och satt igång en bunke bollar om hur Touren ska hanteras, köras mm mm
så nu känns det lite igen som det är på banan, och kommer bli en riktigt grym Tour
ni kan givetvis följa och läsa mer om den på den officiella sidan
http://sct2010.blogspot.com/
Hoppas alla ni som körde tidigare år, hakar på i år igen, för vi kommer få riktigt riktigt kul.

Dale Carnegie

‎"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all." - Dale Carnegie