söndag, maj 16, 2010

ORAC

Därför är ORAC bra för dig

Antioxidanter skyddar mot oxidanter som kan skada dina cellers yta, förändra deras DNA eller döda dem. Amerikanska universitetsforskare har tagit fram en metod för att mäta ORAC - antioxidantkapaciteten - i födoämnen. Ju högre ORAC desto bättre förmåga har maten att neutralisera de skadliga fria radikalerna.

Kulhuset idag

Jag och Michelle spenderade hela dagen på kulhuset idag, vi åkte dig och var där vid 11 tiden, och busade och lekte hela dagen, var inte hemma igen förän kl var efter 16 på eftermiddagen.
Jag kommer ha sån träningsverk imorgon, har klättrat, sprungit och åkt rutchekana med Michelle nästan hela tiden.
Vid 13 tiden dök även Macke, Camilla, Minja och Felicia upp där, så tjejerna fick leka av sig lite granna.
Men vi har haft grymt kul där idag, nedan lite bilder som jag tog!





Are you going to finnish strong?



Lite perspektiv till att aldrig ge upp.
jag kommer aldrig ge upp, jag kommer alltid fortsätta försöka!
och jag kommer göra det med ett leende.
Nick är bara en av alla mina inspirationskällor. men kolla videon, och kolla sen på er själva, är det värt att ge upp nu, eller fortsätta kämpa.

Ghost



Slash e så grym på gittaren, och denna låten är en av mina absoluta favoriter just nu.

Walk like a duck

Alla som sett Tim Storey vet vart jag vill komma med titeln på detta inlägget.
Men om ni tittar på era barn och så tittar ni på er själv hur ni gör saker, alla dom där små sakerna som man bara gör utan att tänka, de som sitter i ryggmärgen så att säga.
Då kommer ni se att era barn gör alla de här småsakerna som ni gör.
Jag kom att tänka på detta igen denna veckan när michelle varit hos mig, för hon har börjat ta efter en olat som Sandra hennes mamma har, var gång de tagit en klunk av något när de dricker så slickar de sig om överläppen.
Jag började obervera detta när jag upptäckte att michelle ofta är röd om sina läppar och har ont i dom, och hon går och slickar sig om överläppen hela tiden, precis som Sandra gör, dom till och med gör det på samma sätt, det är som en kopia av Sandra när Michelle gör det.
Detta är givetvis inte bra för michelle kommer förstöra sina läppar och gå runt och ha ont i dom, men det är oerhört svårt att vänja henne av med det då hon gör det utan att tänka.