onsdag, november 19, 2008

Wednesday, Wednesday..ooh bloody wednesday

Japp onsdag var det idag, säger de som vet i varje fall!
idag fick vi titta på nya lokaler på jobb som vi håller tummarna för att vi ska få, nästan dubbelt så mycke space mot vad vi har idag, och en enda stor yta istället!

När jag kom hem så var det snabbt fixa lite mat, köttfärsås och spagetti alltid lika gott, och iväg till Judon direkt, var tränare, men kunde inte träna själv!

foten har dock blivit mycke bättre, kan gå på den utan att halta, men gör ont när jag anstränger den, så får ta det lite lugnt ett tag till på det.

fick mail från vägverket idag, kameran hade rapporterats in som defekt så det var en miss att den fottade oss, så skönt, inte riktigt beredd på en hastighetsbot, när jag körde lagligt till och med hehe!

har hunnit med ett gäng avsnitt av scrubs också nu ikväll, inte många säsonger kvar innan man betat av det :-)

dvs en ganska tråkig och ordinär dag idag med andra ord, hoppas på roligare rapportering imorgon :-)

tjipp och hej!

Besparingsprogram

Som ni vet så har vår elräkning fortsatt gå uppåt, huset verkar inte bli sålt och banken vägrar hjälpa oss (japp de blåste oss på vårt topplån) istället för att göra som de sa så när de fick reda på, och gud vet hur det fick det. så satte de helt stopp för att sänka vårt topplån trots att vi gjort det som vi skulle för att de skulle sänka det.
Så idag sitter vi på väldigt stora bankutgifter på vårt hus, och el mm mm bara ökar.
så nu blir det till att göra som regeringen ett besparingsprogram.
försäkringarna har vi tittat över och lyckats sänka en del.
Elen är nästa del!
sen blir det alla småutgifter, samt börja med matsedel och storhandla igen, planera både matutgifterna och matlagningen för att få ut mesta möjliga.
Verkligen koncentrera mig på att köra bensinsnålt, finns många sätt där! japp jag vet hur, men det är inte lika kul dock!
jag återkommer med hur vi ska göra, det kommer nog gå kanonbra! har gjort det tidigare så kan göra det igen!

Nudistklubben

En nyfiken man går med i en nudistklubb, han skriver in sig, tar av sig kläderna och börjar strosa runt lite på området. Efter en stund får han syn på en yppig blondin vilket resulterar i att han får ett praktstånd.
-Blondinen: Ville du mej något ?
-Mannen: Nej jag kom precis...
-Blondinen: Du måste vara ny här.
Enligt våra lagar här betyder ståndet att du kallar på mej och vill ha sex med mej, vartefter hon lägger sig ner och låter mannen ha sex med henne.
Efter akten går den rödblossige mannen in i bastun sätter sig. Han är otroligt nöjd med sitt medlemskap, så nöjd att han lyfter på sin ena skinka och släpper en fjärt.
Då kliver en riktigt stor och muskulös man fram till honom.
-Muskulöse mannen: Ville du mej något ?
-Mannen: Nej jag kom precis...
-Muskulöse mannen: Du måste vara ny här.
Enligt våra lagar betyder fjärten att du kallar på mej och vill ha sex med mej vartefter han kastar omkull mannen och trycker in den i krysset.
Efter akten rusar mannen tillbaka till receptionen.
-Här!!! Ta tillbaka medlemskortet och nyckeln och behåll de 5000 kr jag betalt.
-Receptionisten: men herrn ni har ju bara hunnit se en bråkdel av våra aktiviteter.
-Lyssna nu fröken, jag är en man på 55 år jag får stånd 1 gång i månaden, men jag fjärtar 14 gånger om dagen, så NEJ TACK!!!!!