måndag, oktober 18, 2010

Imagination is more important than knowledge


“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.” - Albert Einstein

I am a Dude


Får då och då höra från framför allt Anna här på jobb att jag är en Dude...
och har funderat lite över det där, kan det bero på att.

Jag gillar snabba snygga bilar, en bil är mer än ett transport medel, den ska vara rolig att köra, se bra ut eller ha potential att göras snygg. och den ska låta bra.

Jag gillar actionfilmer som underhållning, vill jag koppla av så ser jag hellre en film som Wanted, Fast and the Furious eller liknande, en film som ger mig underhållning och får mig koppla bort vardagen lite, jag tycker inte om independent filmer, skräck filmer eller filmer som får mig att må dåligt. Ser jag en film ska jag tycka den är rolig, eller ha mycket action eller vara en bra äventyrsfilm.

Jag tycker om att se snygga tjejer. är det något fel i att titta om man ser en snygg tjej gå förbi, eller ska man skämmas för att man faktiskt tycker att kvinnor/tjejer är väldigt snygga att titta på.

Jag tycker om TV/Dataspel, det är avkoppling! har alltid och kommer alltid tycka om att spela tv/dataspel, för att koppla av, slappna av och ha lite kul.

Om något eller några av ovanstående faktorer gör mig till en Dude, så är jag väl det helt enkelt.