tisdag, juni 01, 2010

Mycket bra dag igår


Hade en intensiv men mycket bra dag igår.

Först hann jag med massor på jobb, trots ett 3 timmars långt möte i slutet på dagen.


Efter det drog jag iväg till Center Syd för att träffa Andy och Hans flickvän, även Patrik mötte upps oss där, så visade vi dom Kyäni affärsideen och produkterna, visade sig att båda 2 jobbar med läkemedel, på något vis, och de kände till många av termerna och effekterna av det som våra naturligga produkter gör, samt tyckte dessa var MYCKET intressanta.

Det slutade med att de överväger om de ska bli distributörer, eller om de ska börja som kunder och prova produkterna.

efter det mötet så åkte Patrik och vi satt kvar och tog en middag och fortsatte mötet med Skåne Crazy Tour, och Race 4 Fun, kom fram till massa saker, samtidigt som vi snackade mycket almännt, mycket trevliga är dom i varje fall. så nu har man även gjort 2st nya vänner.

efter mötet runt 8 tiden begav jag mig till Malmö, där jag tog sena bian och såg Clash of the Titans. Storyn var väl sådär i den, men grymma effekter, klart en sådan film som man ska se på bio, annars förlorar man mycket i den.

var väl hemma vid 12 tiden, och då blev det lite mailandes och uppföljning av dagens inbokade möten för senare i veckan, så ytterliggare ett par kortpresentationer är nu inbokade, samt eventuellt har jag sålt en del av grejorna från BMWn också.

så allt som allt en produktiv dag.


och lite promotion till slut

http://www.skanecrazytour.se/ för er som tycker om bilar

http://borglin.kyani.net/ för er som vill serva era kroppar.