torsdag, april 14, 2011

Android appar jag gillar

Tror det är dags igen för en uppdaterad Android app lista på det som jag kör i min telefon och som jag gillar skarpt.

3G Watchdog
Ligger i bakgrunden och håller koll på min datatrafik som jag använder, framför allt bra om man inte har obegränsad datatrafik, då kan man sätta upp sin månadqota och start samt slutdatum så varnar den när man närmar sig.

Adobe Reader
För att kunna läsa PDF filer i telefoner, och tack vare HDMI ut på min telefon så kan jag även köra PDF presentationer direkt på tv apparater direkt från telefonen på ett enkelt sätt. mycket smidigt och bra

Bankdroid
Här har jag lagt in mina banker och även mitt Statoil kort, och så kan jag enkelt kolla hur mycket pengar jag har på mina konton, och hur mycket mitt bensinkort är använt.

Cardiotrainer
Denna använder jag när jag är ute och går, den för statistik på en karta hur min runda sett ut, min hastighet, förbränning, antal steg mm mm

ColorNote
Enkelt och smidigt program för att göra anteckningar och listor, använder den till alltifrån Handlarlista till komihåg lappar och ToDo listor.

DropBox
Fantastiskt verktyg för att dela filer mellan sig själv och andra personer. men även för att flytta tyngre filer från en dator till en annan utan klumpiga USB minnen.
Har bla alla Kyäni presentationer här, så kan jag enkelt via antingen telefonen eller vilken dator som helst tack vare att mycket bra webgränssnitt komma åt dessa var jag än är, bara där finns en dator.
DVS ett USB minne på nätet som jag bara behöver komma ihåg mina inloggningar till så har jag full koll och tillgång till allting.

Foursquare
Här är jag app, egentligen bara en rolig app för att se vart man varit och var man är ofta, men kan även skicka position till andra så de kan hitta enkelt till en.

FuelLog Pro
Fyller i var gång jag tankar hur mycket, kostnader, mängt mm så har jag koll på bilens bensinförbrukning mm

GoSMSPro
Bra SMS app med mer inställningsmöjligheter än den inbyggda, men man har även popup när man får SMS där man kan svara direkt ifrån. samt den är snyggare.

Hanashi
Multikommunikations app, där man lägger upp de kontakter man vill ha och sen när man skriver till dom så skickar Hanashi till den lämpligaste chat/kom verktyget de har, facebookchat/twitter/sms eller liknande. Mycket smidig faktiskt

SnapCal
Mycket trevlig och bra kallender app, som ger en en bättre överblick och användarmöjligheter än den inbyggda, framför allt om man har mycket i sin kallender som jag har.

Spotify
Älskar man musik är denna ett måste, all musik du vill ha med en enkel sökning och kan ligga i bakgrunden när du använder din telefon.

TrueCaller
Smidig och bra app för att få veta vem som ringer, och som även uppdaterar din telefon bok med adresser mm genom att söka via telefonnummrena, samt att den kan enkelt lägga till kontakter som ringer om du inte har dom i din telefonbok redan.

Twitter
Då jag twittrar som lifestyle_4_u så gör jag det oftast från telefonen och även för att läsa andras twitter så använder jag denna.

Enjoy och tippsa även om du har andra appar du själv gillar och använder.