fredag, december 05, 2008

Filmen


Filmen var riktigt bra, och jag tyckte definitivt den gick i Bonds anda.
Hade hört från så många att det var en grym Actionfilm men det var ingen Bond film, mm mm ingen Q för mycke våld mm mm, men denna och den förra filmen är ju de som visar oss hur han kom att bli den han är i alla andra filmer.
och jag tyckte definitvt denna var grymt bra, väntar redan på nästa film!
blir nog att se Casino Royale snart igen på bio.

Sen måste jag säga ingen respons alls på min fråga om någon ville följa med!
detta var varken ett sätta att ragga eller något sådant, utan endast det att jag tycker det är trevligt att gå med någon på bio istället för att gå själv, och träffar gärna nya människor!

men men, jag ger inte upp, min inbjudan kvarstår så länge jag kommer fortsätta gå på bio :p

Det ultimata basplagget för män


På lunchen så kom diskutionen upp om Speedos vara och icke vara.
det konstaterades då att Speedos är det ultimata basplagget
man kan bada i dom, man kan använda dom som kalsonger, och man behöver aldrig ta av dom, för man tvättar ju dom när man duschar på morgonen!

en Öppen inbjudan!

Ska äntligen iväg och se Bond idag!!! Wiee, tyvär får jag gå själv, för mina vänner är antingen upptagna eller har redan sett den..
så jag tänker ta mig till Malmö äta gott på Subway och sedan sticka och se filmen som börjar vid 18:tiden!

om någon som läser detta är i Malmö, har inget bättre för sig så är ni hjärtligt välkomna att följa med, det hade varit trevligt!


Blogg groupie

Fick en kommentar för någon dag sedan som gjorde mig riktigt glad.
Det finns nämligen en blogg som jag följt nu i snart 3 år tror jag.
http://kdudesblogg.blogspot.com/
Konsultpappan kallar han sig, Har alltid älskat hans innehåll i hans blogg, och hans sätt att skriva är alltid roligt att läsa.
många gånger så kan jag relatera tíll saker som han skriver, och många av hans lärdomar går i samma spår som jag tänker...

helt enkelt så har han varit min bloggidol skulle man kunna säga :-)

och så fick jag en kommentar, han läser alltså min blogg också, jag blev så där löjligt glad bara av det, känner mig som en Blogg groupie nu haha!

Träffade Tomten

Efter jobb igår så stack jag och michelle direkt till Valen, jag skulle handla lite baskläder till mig som jag börjat få brist på!

Jag fick tag på det jag skulle ha, Michelle fick välja allting ;) och det blev även 2 par byxor och en "kofta" till Michelle, tyvär hade jag lite otur med storlekarna, måste ha tittat på lappen bredvid när jag tog dom eller något! men men, blir till att sticka ner och byta det ena paret byxor snarast!


Sen så stötte vi på en snubbe som bjöd på pepparkakor, och sa att Tomten satt på en stol utanför, sagt och gjort så knallade vi ut där, och mycke riktigt så satt tomten där vid lite stånd och annat juligt.

Michelle fick skriva en önskelapp som kommer sättas in i tidningen, så kanske hon kan vinna sin önskan! sen så som tack för att hon sa "God Jul" till tomten så fick hon en julklapp också!


Allt som allt så hade vi en mysig timme på valen, och riktigt kul tillsammans :-)