måndag, april 27, 2009

Man blir bara glad

Stress är mitt andra namn!

Ok här kommer min helg

Lördag:
Gräva i jordhögen hela dagen, Macke kom förbi och hjälpte till ett gäng med timmar också, vi höll väl på från 11 fram till 16 eller så, Sandra var iväg med Michelle på ridskolan och sen storhandlade hon, innan hon kom hem och hjälpte till med, han med att grilla korv också till lunch, men hade tänkt grilla flintastek på kvällen, men då var jag för trött så vi gjorde bara Varma mackor istället och sen orkade man i princip inget vettigt alls.

Söndag:
Stack iväg vid 11 för att åka ner på Gabriels dop (Markus Bq's son) mycket trevlig tillställning nere i västra nöbbelöv, alltid kul att träffa Markus och Mar, samt Hans föräldrar och Malin, som jag känt sen jag var 5 år gammal, då var hon den jag ville ha som flickvän men aldrig lyckades få, jag var inte så snygg då och ganska mesig, men det har det blivit ändring på!
Dopet var kanon trevlig och sen bjöd de på mat och kakor och lite lekar efteråt, där var lite andra barn också som Michelle lekte med, och hon var så trött när vi körde hem vid halv 4 tiden.
Då jag bara precis lämnade tillbaka michelle till sandra (det var egentligen hennes helg men jag lånade michelle för dopet, dom skulle in till Sandras mor sen på kvällen) Själv så var det ut i bilen igen, in till Bauhaus innan de stängde för att köpa lite MDF skivor, och sen få lite mat i magen innan MalmöTräffen på Biltemas parkering.
Blev en mycket trevlig Söndagkväll i allt, och var både trött och nöjd när jag kom hem igen vid 10 halv 11 tiden.

Idag Måndag:
Ja jag vet är inte helg men kan trycka in det här med tyckte jag :)
På väg till jobbet när jag precis kört på motorvägen vid Lund Södra, så bara tvärstannar trafiken, sen tar det mig 40 minuter att köra en sträcka som normalt tar 5 minuter, för er som känner till lund så mellan Påfarten Lund södra och avfarten Lund Östra tog det 30 minuter.
Hade tydligen varit ytterliggare en olycka på vägen så det var ju en bra början på Måndagen.
Jobb en är en helt vanlig dag, inget särskilt händer.
Efter jobb snabbt iväg hämta michelle hem och hämta ett laddningskvitto till ett kontantkort och min bilstol, sen in till Malmö, upp till farmor för att få hennes ID kort och en lista på alla mediciner jag ska hämta ut på apoteket, iväg och hitta ett apotek (jag kan inte malmö så bra) men det löste sig, strulade med tanten på apoteket, hon tyckte inte jag behövde hämta ut allt, för vissa saker hade ju hon hämtat för inte så länge sen, jag kunde ju bara säga vad läkaren som ringde mig sagt, så tror jag fick allt hon behövde till slut!
sen stannade vi en liten stund hos farmor, jag fixade med hennes mobil telefon så hon enkelt kan ringa till mig, pappa, och kenneth.
när klockan började närma sig sju var det dag att dra hem igen för Michelle skulle i säng ju, men vi stannade på en shellamack och åt en gorme middag bestående av köttbullar, korv och mos :-)
och nu sitter jag här och lyssnar på sandra som spelar Wow och försöker blogga, borde kanske gå och lägga mig istället!

I am stuck in the middle....

Men det blir nog bättre snart

har mycket som är väldigt bra också just nu, det är väl mest huset som jag är sjukt trött på, vill bara få det sålt, men det blir väl så småningom hoppas jag.
Annars har jag ju mina bilträffar som är stor avkoppling just nu och som jag verkligen ser fram emot, har något varje helg nu det är kul, träffar massa nya människor.
Sen har jag nya vänner för övrigt i mitt liv med som det funkar väldigt bra med,
jag har ju min älskade michelle, envis, otyglad, oupmärksam och allmänt olydig, men man kan inte annat än älska henne!

Hade jag kunnat just nu hade jag nog slutat sova helt, känns som det är slöseri med tid, de timmarna som jag sover hade jag kunnat utnytja mkt bättre till så mycket annat!
Får väl gå i kurs hos någon tibetansk munk, var man nu kan hitta en sådan ;)

Vi passade på att grilla korv igen i lördags när Macke var här och hjälpte till igen, han är en hjälte, ENORMT tack för allt han ställt upp med inte bara med jordhögen utan att han alltid finns där!

Hjälten i egen hög person... med spaden i högsta hugg, var ju här i Lördags och hjälpte till!

Även Sandra tog ett par spadtag (eller ganska många faktiskt)

Macke tog en paus och försökte lära Michelle att cykla!

Lite mer grävande från Sandras sida

Bilträffen på svågertorp. Min egen pärla!En MYCKET snyggare BMW dök upp, denna var sjukt snygg!
Michelle och jag var iväg till Malmö idag för att gå på Apoteket och hämta ut en massa mediciner till farmor, och lite medel till Michelle med, och klockan blev rätt mycket, för vi stannade hos Farmor en liten stund sen och höll henne sällskap, så på vägen hem stannade vi på en Shell mack och köpte middag, michelle åt köttbullar med mos och jag korv med mos, så vi satt vid kanten och åt det där ute, lite småmysigt fast en riktig park hade varit trevligare.

haft blogg torka

Men jag ska bli bättre
ska försöka att sammanfatta helgen och idag senare ikväll, ska bara koppla av lite först, har precis kommit hem efter ännu en stressig dag i högen!
börjar nästan bli min vardag nu att inte ha lugn och ro!