måndag, februari 22, 2010

Ny läsare :)

Har fått en ny läsare och kommentaren att jag får inte heta SingelPappan på bloggen längre, så får väl sätta mig och göra om "loggan" nu då :)

Vad har annars hänt?
jag har som sagt budat på en lägenhet i trelleborg, som jag tror hade blivit kanonbra till mig och Michelle, en 3:a på 81kvadrat som ligger i området vid michelles dagis.
Lagom stor och bra område med lekpark och allt som behövs!

så imorgon vid lunch får jag denna lägenheten.

Sandra var hos mig i helgen, och det var helt underbart, känns så tomt och ensamt nu när hon åkt hem.
men var på vippen att hon inte åkte hem, sånt strul vi hade med SJ
kollade hennes tåg innan vi drog till Malmö för att gå på bio och se Wolfman, och då var allt frid och fröjd, sen var vi hemma igen vid midnatt, och bara för skoj skull så uppdaterade jag sidan med information om hennes tåg....
gissa vad det stod?
INSTÄLLT, men tåget innan och tåget efter gick som utsatt, men just Sandras tåg var inställt, undra om det var ett tecken?
Ringde till SJ och satt i 1 timmes telefonkö, en telefonkö som kostade 35öre i minuten, och som SJ inte kommer ersätta "#¤%&/
Efter mycket om och men i varje fall så får jag tala med en tjej vid 1 på natten, och hon konstaterar att det finns bara 2 tåg som vi kan få ersättningsbiljett på, det ena är kl 10 över 5 på morgonen, det andra är 10 över 11 på förmiddagen.
ingen kompensation eller något annat delas ut utan det är antingen avboka eller välj något av dessa.
Det hela slutar med att jag får ta min flex tid på jobb och stanna hemma så att Sandra kan ta 10 över 11 tåget, det vid 5 på morgonen kändes inte så relevant.
Jag ska försöka få fram ett vettigt mail/brev till SJ och kräva ersättning, mest för sakens skull.
Men just nu är jag bara spänd inför lägenhetsköpet!