onsdag, juni 10, 2009

vilken vecka

Japp detta blir en tuff vecka, har inte varit hemma före 18 någon dag, och varit på jobb vid kvart över 7 hela veckan, har så mycket att göra att när jag kommer hem orkar jag bara precis få i mig lite mat, Som tack Sandra... har stårr på värme i ugnen till mig så den varit klar och allt.
Sen försökt sitta ner framför datorn, men inte orkat och stupat i soffan framför en film bara innan jag slocknat i sängen.
Mev är det här med att man nästan somnar i soffan oavsett hur bra filmen är, för att sen borsta tänderna tvätta av sig, och när man lägger huvudet på kudden så känner man sig hur vaken som helst!!
Jag vet att veckan kommer fortsätta såhär så det är bara att fortsätta leta upp bra filmen man kan slappna av med hemma sen. ska ju till och med jobba på söndag!

På söndag ska jag och sandra också iväg och titta på en ny bil till henne, en bil som i mina ögon har massa godis och bra up och snygga uppgraderingar.
men som i Sandras ögon är en svart puma och det är snygg, det andra bryr hon sig inte om så länge det är en snygg svart puma!