torsdag, april 02, 2009

Fildelning

Ja, jag är väldit kluven här, givetvis ska man betala för det man vill se
mitt stora dilema är TVSerier, i USA går det så grymt många bra serier, och jag kan erkänna jag hämtar hem många serier.
det finns egentligen 2 stora anledningar
1. Jag kan se dem när jag har tid att se dem inte när TV-tablån vill att jag ska titta!
2. att sitta och vänta och hoppas att kanske kommer den till sverige, nu kan jag se de serier jag vill se, och jag kan följa dem i mitt tempo. istället för att hoppas att svensk tv kanske tar in dom!

den viktigaste dagen

Japp idag var den absolut viktigaste dagen på kontoret, idag var det de som de verkligen behövde hjälp med satte igång.
och givetvis har jag full koll, och allt flyter på väldigt bra, tror de är väldigt nöjda med hur långt vi hunnit på den halva dagen vi har hunnit än så länge
Anledningen till att jag säger vi är att även om jag måste coordinera och göra det mesta, så har jag hjälp av 2st inhyrda studenter som hjälper mig så att vi ska hinna, dvs jag ser till att allt funkar, att alla papper och annat är klart, sen så är vi 3st som exekverar det!

efter jobb idag stack jag först till Southpoint mall, men när jag gått igenom hela, som tog sin lilla stund så kommer jag på att det finns ju ingen disney store där så jag satte mig i bilen och körde till Crabtree Valey mall istället!
här spenderade jag aldeles för mkt pengar på min lilla´prinsessa! men hon är så värd det!

Sen bar det iväg till Target igen, mest för att spendera lite tid innan jag drog till hotellet, och för att handla lite smågrejor, och lite läsk och chips till ikväll!

och så lite bilder från idag!

Southpoint Mall, det är så sjukt stort!

Svenska fiskar i usa ser ut såhär

En liten del av Påskavdelningen på Target

Pancake Syrap till mina FrenshToast som jag gör till Michelle

Ni kan aldrig gissa vem som ska få innehållet i denna påsen!