tisdag, november 11, 2008

Tjejkväll vs Killkväll

Hmm finns det föresten något som kallas för killkväll.
I varje fall så är jag utslängd ur huset på lördag eftermiddag kväll! Sandra ska ha tjejkväll därhemma så jag är inte välkommen, kan jag ju förstå, så nu måste jag komma på något att göra, lutar nu åt Bio med macke, någon rikitigt rå actionrulle eller något :-)
blir nog bond eller Max Paine! kanske båda hehe!
Michelle ska hem till mormor den kvällen så att hon kommer i säng i tid ändå, själv sover jag nog hemma, blir att jag kommer hem väldigt sent, till ett gäng vindrukna tjejer ouch, låter farligt!
Min tanke här var, hmm om en tjejkväll är lite småmat, massa vin, snacka skit och spela singstar!
Vad är då en killkväll? är det en back med öl och fotboll på TV, för då går det bort för min del, eller är det back med öl lite chips och TV spel, hmm det hade kunnat funka, nackdelen är väl att det då ska vara sportspel... och då gick det bort igen.
Eller är det som jag och björn kör ett par kvällar i veckan, meckande i garaget, hmm räknar detta mer som Hobby tid och inte killkväll, kanske om man sätter en back med öl i garaget samtidigt som det blir en killkväll?
Jag står slätt här i frågan, helt ärligt har jag inte en aning vad en killkväll är!
någon som kan hjälpa mig?

Middag med C905

bjuden på middag i med ett av de projekt jag varit inblandad i, riktigt trevligt faktiskt! kommer kanske lite bloggbilder från det också, synd att man kört bil så man får köra på Cola varianten, men det går det också, gratis är gott :-)

Legend of the Seeker

Är ju Fantasy fantast och har något ett fantasy namn i titeln så kollar jag alltid 2 gånger och ger det alltid en chans.
I detta fallet när jag hittade en serie som hette Legend of the Seeker så var jag ju bara tvungen att hämta hem det och se vad det kunde vara, mycket för att namnet kunde ju visa sig leda till en bra fantasy serie.
Dock är jag väldigt skeptiskt, eftersom 95% av gångerna när jag hämtar hem S1E1 av något för att se vad det är så är det bara crap!
men 3-4 minuter in i serien så slår det mig....japp detta är baserat på en av de bästa bokserier någonsin, Sanningens svärd, har ni inte läst den så gör det!
Det var den bokserie som jag fick sandra att börja läsa Fantasy, innan det var hon öööh men nej drakar, magi ush löjligt... nu kan hon inte släppa böckerna, har till och med lagt beslag på mina som jag hade innan vi träffades :-)
Så tips, läs böckerna, och se serien, väl värt tiden! hoppas nu den inte floppar så att man har något att följa!