onsdag, april 28, 2010

Farmor

Var igår uppe hos Farmor, passade på nu innan hon flyttar till stockholm.
På fredag går hennes flyttlass och hon själv upp till stockholm, Pappa och Kenneth kommer ner och packar och flyttar upp henne där de kan ta hand om henne.

När jag var där hemma så ringde telefonen, då farmor har svårt att ta sig fram och svara så svarade jag.

Det var pappa som ringde, kändes konstigt att prata med honom, och inte ett ljud om det som hänt, utan bara en massa om att jag skulle se om det var något jag ville ha hemma hos farmor innan hon flyttade.

Men känner inte att där är något jag vill ha, och om det bara handlar om minnen så har jag sådana saker från henne redan som hon själv valt att ge mig.

var mest konstigt att prata med honom, och hade väl hoppats på att han kunde säga något om varför!

Semestern bokad!

Nu är semestern bokad och klar, den 21 Juni åker vi till Legoland!
Vi kommer hyra en bil och sen köra upp till Hälsingborg, efter det så blir det båten över till Helsingör och sen kör vi resten av vägen ner till Legoland, 3 dagar och 2 nätter ska vi spendera där.

Det blir Jag, Sandra, Michelle och Max som åker ner bor på hotel och har kul inne på Legoland i 3 dagar.

Kommer bli så skönt att få komma ifrån och släppa allt här hemma, nu börjar nedräkningen.

Vad hade du gjort om du fått 11000kr extra


Vad hade du gjort om du hade fått en extra check på 11000kr utöver dina vanliga inkomst, för att du under 31 dagar gjort det där lilla extra?
Eller om du vid sidan om din vanliga lön hade jobbat upp en extrainkomst på 2-5000kr? visst hade det varit skönt att veta att det fanns lite extra pengar om ni hittar dom där snygga kläderna, den sjyssta tvn eller måste reparera bilen?

En till anledning

Läste tidningen imorse, eller rättare sagt bläddrade lite i webtidningen :p
och ser ytterliggare en anledning för mig att rösta blått!
De Rödgröna vill höga bensinskatten med ytterliggare 49öre till dagens redan skyhöga bensinpris, vi bor i ett land där man oftast måste transportera sig med bil, pga glesbyggd mm och att då göra det svårare att röra sig med bilen eller rättare inte svårare men mycket dyrare.
och när det går mer än dubbelt så snabbt och är prismässigt lika dyrt som lokatrafiken, så välje man bilen för tid är pengar!

För mig att byta till att åka buss skulle ta mig nästan 1 timme längre tid enkel resa, i slutändan skulle det innebära, mindre fritid, mindre tid med min dotter som skulle behöva åka till dagis ännu tidigare, och bli hämtad ännu senare.
och jag skulle inte få mer arbetat ändå utan skulle få mindre tid på jobb, och på så sätt förlora pengar och/eller flextid.

alltså en total förlust för mig att byta till lokaltrafiken, och nu vill de rödgröna göra det dyrare för mig på alla sätt!
så jag är och förblir blå!

Morronens Michelle

Imorse när jag skulle väcka Michelle, som jag skrivit innan så är hon OTROLIGT svår att väcka och hennes morgonhumör är inte att leka med.
Men som sagt så gör jag allt för att väcka henne så snällt och lugnt det går.
När jag äntligen fått henne att vakna till så säger hon.

"Pappa, du är knasig, På kvällen när jag är jättepigg så vill du att jag ska gå och sova, och på morgonen när jag vill sova så vill du att jag ska vakna"

Jag hur svarar man på det?