onsdag, oktober 14, 2009

Reaktioner

Tycker det är lite kul att alla gånger man skriver något om ens egen åsikt angående vaccinering mot Svininfluensan så blir det sådan kommentar storm på Facebook!
Folk tycker man är domedagsmannen med mera för att man delar med sig vad man tagit reda på innan man själv tar bestlutet om man ska eller inte ska vaccinera sig!
En sådan enkel sak som att jag sa att jag under inga omständigheter tänker låta min fullt friska dotter vaccinera sig, så blir reaktionerna att jag är dum, varför ska hon inte det, hon kan ju smitta andra mm mm
Men efter min erfarenhet och vad jag läst på mig och den kunskap jag samlat på mig blandat med mitt eget förnuft/åsikt så anser jag att man ska om man inte verkligen verkligen behöver det undvika att spruta in en massa okända preparat i kroppen.
Framför allt preparat som man inte vet alla nackdelar med, och där även om de kända biverkningarna endast är sällsynta faktiskt finns där.
Att jag sen kallas för domedags mannen men att tidningar fram tills något annat intressantare kom upp skrev om Svininfluensan varje dag som om den var världens undergång, trots att den har en lägre dödlighet än vad vår normala influensa har reagerar ingen på?

Min åsikt är och kommer alltid att vara att Medicin tar man när man är sjuk och om man verkligen behöver den!
Är man fullt frisk och det inte är ett VERKLIGT hos så ska man inte heller proppa sig full med preparat av mer eller mindre okänt slag!

You where born an orignal!

So dont die a copy!
You have to take responsibility of your life and go for it!

There is no limits

The sky is just the beginning!