onsdag, januari 12, 2011

Barcelona


sticker till Barcelone om c:a 1 månad.
Blev tillfrågad igår om jag vill följa med ner till Mobile World Congress som teknisk backup till det team som ska ner och visa upp nya mobiler.
som mitten på Februari så går flyget dit ner och sen blir det 5 dagar på mässan med massa nya mobila prylar och annat kul.
Ser sjukt mycket fram emot detta, ska bli riktigt riktigt kul, både att få komma iväg, och ner till barcelona, även om jag kanske inte får se staden så mycket, men att få komma ner till mässan över huvudtaget. Riktigt uppskattat. Som jag längtar.

Förhållande


Älskar min Sandra, är så skönt att vi har den tillit och förtroende för varandra som vi har.
tror det är extra viktigt så här när man har ett distansförhållande som vi har nu, med 45 mil mellan oss och bara träffas c:a 1 gång i månaden.
Hade vi inte kunnat till 100% litat på varandra så hade det ALDRIG fungerat.
men det som också är så otroligt skönt är att vi utan problem kan skämta om saker och att vi båda insett att ja det finns givetvis andra personer där ute som är snygga, och som ögonen ibland fastnar på. en så enkel sak som att ja jag tycker Angelina Jolie är skitsnygg, gör iof Sandra också, men vi vet båda 2 att hon är ouppnålig och det är bara ögongodis, samma som jag vet att Sandra tycker Vin Diesel är bland det sexigaste på 2 ben. jag har inga problem med det. det får hon gärna tycka.
men vi vet också båda att vi har bara ögon för varandra. oavsett hur många där ute som hon ser som är snygga så är det mig hon vill ha, oavsett vem som skulle få för sig att flirta med henne, så är det fortfarande mig hon vill ha.
och här i ligger hemligheten, att veta och vara så säker på sig själv och förhållandet att oavsett vem som de för stunden råkar vila ögonen på, eller som kommer fram till dom, så är det mig Sandra har valt, därför så har jag inga problem med att hon skulle säga när vi är ute att någon såg bra ut, eller kanske råka titta någon sekund längre på en annan kille! det är nästan bara bra och en liten egoboos egentligen, för det är inte dom Sandra vill ha, det är mig hon vill ha
så kontentan av det hela här är att A&O i alla förhållanden är "Trust" oavsett vad så måste man kunna lita på varandra, och visa den andra att man kan lita på varandra.