måndag, december 06, 2010

Dagens hälsohot.


Dagens hälsohot.

Dagens livsstil blir mer och mer hektisk. Vi exponeras dagligen av olika faktorer som utgör en stor risk för vår hälsa.



Vi stressar, äter snabbmat och processad mat, röker och sover för lite. Våra jordar är utarmade från näringsämnen och vår omgivning är förorenad av gifter, bl.a. i vår luft och i vårt vatten.



Vi påverkas ständigt av de så kallade fria radikalerna, vilket leder till oxidation i cellerna och i kroppen som i sin tur leder till att celler, vävnader och organ skadas. Faktum är att 85% av alla sjukdomar kommer från skadan som uppstår av fria radikaler. Det kan liknas med en bil som rostar.



“Ålderstecken som rynkor, kommer tidigare när vi har brist på antioxidanter."

”

Bra kost och motion kan hjälpa oss att hålla borta olika former av sjukdomar men det räcker tyvärr inte alltid."


"Vi tar mer hand om vår bil än vår kropp. För att skydda bilen från rost använder vi rostbehandlingsskydd"

Kyäni tar hälsa till en helt ny nivå.

Det kan vara svårt att veta vad man skall köpa därute i djungeln av hälsoprodukter. Därför har Kyäni satsat på enkelheten, naturliga produkter som är prisvärda och som är framtagna för att passa in på dagens livsstil.

De är gjorda för att tillsammans ge kroppen en naturlig och bred källa av vitala näringsämnen med vitaminer, mineraler, omega-3-fettsyra, kväveoxid och antioxidantföreningar.

Sunrise och Sunset innehåller två riktiga superfoods, blåbär respektive lax. Lax vilket innehåller den kända omega-3-fettsyran.

Blåbären är vilda och kommer från Alaska. Alaska har ett extremt klimat och temperatur. De vilda Alaska blåbären har därför utformat ett speciellt kraftfullt antioxidantskydd för att överleva dessa förhållanden. Antioxidanter finns i bl.a. frukt och grönsaker. De identifieras av deras starka färger. Exempel på dessa är röda tomater, paprika, körsbär, granatäpple; de oranga som morötter och apelsiner och de blå som blåbär. Om du skär itu ett Alaska-blåbär så är färgen enormt intensiv.

Dr. Steven G. Pratt, som har specialistkompetens inom ögon- och holistisk medicin, är en erkänd auktoritet på att förebygga ögonsjukdomar, och som har offentliggjorts i tidskrifter. Han har medverkat i de flesta nationella medier som Today, Oprah, CNN ochthe View. Han anses av det medicinska samfundet som en framstående röst för frontlinjen inom kost och hälsa. Dr. Pratt har skrivit två New York Times bästsäljande böcker: ”Superfoods” och ”SuperFood HealthStyle” om vikten av denna Supermat. Han förespråkar att de vilda Alaska blåbären är ett av det mest kraftfullaste bären.

http://www.lifestyle4you.se