tisdag, augusti 17, 2010

Motiverande


Det är sådant här som motiverar en att göra det igen. att lägga alla de timmar det tar att arrangera något sådant här, och att göra det helt utan egen vinning.
Vi som la vår tid på att annordna detta, det var jag och Henrik everlund som drog i alla tåtar, fixade allting och la vår fritid på att annordna Skåne Crazy Tour 2010, sen fick vi god hjälp av Andy att administrera vår websida www.skanecrazytour.se.
Men när man dels från de som körde touren får höra att det var skitkul, bra arrangerat, ska vi köra nästa år igen mm mm, och sen också får se att det uppmärksammas av Biltidningen Bilsport så blir man glad, det värmer och då känner man att man fått lön för mödan och alla de timmar man lagt ner.
Så jag är tillbaka med Skåne Crazy Tour 2011 nästa år, och hoppas fler ev er som hjälpte till vill göra så till nästa tour också.
Och slutligen ser fram emot att alla ni som körde Touren kommer på nästa med.

Så länge man aldrig ger upp, så har man inte misslyckats!

The Ratrace


Är det detta som alla eftersträvar.
att ha ett arbetsliv, eller att ha ett liv och ett arbete? eller att ha ett liv?
Vi lever bara en gång, så är det värt att
masa sig ur sängen klockan 6 på morgonen, för att släpa sig trött till frukostbordet.
försöka väcka sina barn aldeles för tidigt, se till att de får frukost i sig och kläder på sig.
sen sätta sig i bilen och bråka med alla andra bilister medans man tar sig till jobb där spenderar man sedan 8 timmar med att jobba för någon annans dröm, så att man själv får precis så mycket i lön att man stannar kvar, medans de som äger företaget håvar in pengarna och lever sin dröm, som vi hjälper till att förverkliga.
sen bråka med ännu fler billister på vägen hem, hämta barnen som är trötta från skola, fritids och dagis.
efter det så lagar man middag, och i bästa fall hinner man umgås lite med barnen innan de ska lägga sig så de kan orka upp klockan 6 morgnen därpå.
Lägger vi sen till att man beger sig ut i regn, snö mm riskerar sitt liv på hala vägar när det är snöstormar ute och man helre legat i sänge, allt för att få lönen så man kan överleva en månad till!

Är det ett sådant här liv man fötts till?

Jag vet att många svarar att de vill något mer något annat, mer tid med familj och barn står bland det aldra översta på de flestas önskelista.
ÄNDÅ så missar så många när en möjlighet kommer och knackar dom på axeln, en väg som om de är beredda att kämpa för den kan ge dom mer fritid, mer pengar! och ett drägligare liv!
Jag förstår verkligen inte hur folk tänker, om man nu inte trivs med det liv man har, varför klagar man då bara, varför gör man inget åt saken??

Min flicka börjar bli stor


I Fredags var det sista dagen för min lilla flicka på "dagis" dvs det som numera heter förskola.
Idag började hon på Fritids, som ligger borta på skolan hon ska börja på.
och på måndag börjar hon på den Riktiga förskolan. stora tjejen nu, Tycker att det var ju inte så länge sedan som hon bara var lilla flickan, som tultade runt där hemma, så snabbt tiden går.
snart får man väl gömma spritflaskorna där hemma ;)
Ska bli så kul att se henne växa och utvecklas, är så stolt över min lilla tjej.