söndag, april 11, 2010

Bilträffar!

I fredags var jag, Sandra och Max tillsammans med Macke och Björn nere i Ystad på Premiären av Ystadträffen, där var nog över 200 fina bilar och närmare 4-500 personer.
Vi gick runt och kollade lite bilar och snackade skit, var riktigt kul faktiskt.









Grillade och hade kanontrevligt

Igår så hade vi planerat att grilla och äta med Jasmin, Emlyn, Björn och Elli, men Vid 17 så ringer Emlyn och säger att de inte kan komma, sen så kan inte Björn och Elli heller komma, så helt plötsligt stod vi där med en nyköpt grill massa mat som vi handlat och sugna på att grilla, Så vi slår Macke och Camilla en signal och de var givetvis sugna på god mat och trevligt sällskap, Så vi åt gott och drack lite öl, sen gick vi in och Spelade spel och snackade en massa skit, Hur trevligt som helst!
Idag är sista dagen Sandra är här sen åker hon och Max hem ikväll, men jag får ivarje fall hem min lilla prinsessa imorgon ska bli skönt, saknar henne!

Köpte en grymt smidigt grill på Ica maxi, ihopfäld är den inte tjockare än 1,5cm men utfäld är den aldeles lagom för mig och Michelle :)
Har även varit ytterliggare en runda till IKEA, köpte lite saker till hallen, en sjukt snygg TV bänk och en Lampa till Michelle, så ska försöka få upp den innan hon kommer hem.

Hallen börjar nu bli färdig, ett skrivbord och få upp ett draperi så är jag helt klar.
Sovrummet, måste jag fixa den sista biten av väggen sen är där i princip färdigt, ska beställa lite svartvita foton och förstora och rama in som tavlor, och lite sådant på väggarna, och så har jag köpt lite gardiner som kommer bli så snygga här hemma.