måndag, januari 17, 2011

Socker en snabb väg till Näringsbrist


Hittade en väldigt intressant hälsoblogg!
och som ni vet är jag väldigt intresserad av just hälsa och allt runt om det, inte bara pga Kyäni, som är en otroligt bra genväg till bättre hälsa och få bukt med mycket av den brist som vi idag lider av.

Men nog om Kyäni, för det var inte därför jag skrev denna blogg utan för att återkoppla till något som jag själv märker av, jag arbetar nu starkt på att dra ner min socker konsumtion, då jag vet att den är skadlig och kan bli rent av dödlig för mig i det långa loppet.
Socker är farligt så är det bara, kolhydrats näring kan vi få i oss på bättre sett, t.ex. fruktsocker istället för godis, läsk, vitt socker, vitt bröd mm mm

jag rekomenderar alla att läsa detta blogg inlägget och sen fundera lite

jag har själv för att få bort det sötsug som ofta kommer på eftermiddagen, flyttat mitt intag av Kyäni sunrise från frukosten till strax efter lunch, och det hjälper att ta bort sötsuget, ett annat sätt är att alltid ha en frukt till hands på eftermiddagen, inte för att där är så mycket näring i dessa längre, men för att då får man i sig ett bättre socker, än det i godis, kakor, läsk, mm som de flesta av oss fikar på eftermiddagen.

Pappaledig

Nu är det bestämt och klart!
ska bara fixa allt som har med försäkringskassan att göra ;)
men jag kommer vara Pappaledig och hemma med Michelle hela Juni och Juli månad, kommer eventuellt även avsluta med några veckor semester i Augusti.
längtar redan till det, och ska ge Michelle lite mer tid, bara umgås på dagarna, åka och bada, leka och bara vara vi!
Sen blir det nog att vi åker 1 vecka upp till Norrköping så klart så Michelle får åka med upp och träffa resten av Sandras släkt också.
kommer bli underbart.