onsdag, oktober 22, 2008

going home

dax att åka hem nu
se om jag kan få lite mer träningsmotivation, måste även komma på något att äta, hmm får se vad det blir, vi har nog lite rester i frysen.
Sandra och Michelle ska hem till en tjejkompis till sandra och äta där så det blir ensamt idag! bara å vänja sig kanske!
men äta bör man annars dör man!

sponsorjakt

hmm, inte det lättaste att jaga sponsor, först måste man se vilka kan passa som sponsor till detta evenemant, efter det måste man skriva ett väldigt bra säljande brev som man kan ha som mall och bara modifiera lite beroende på vem det skickas till.
Efter det så måste man lyckas hitta rätt epost adress hos varje företag, detta är nästan det svåraste.
sen kan man skicka mailet och hoppas på det bästa samt planera när man ska följa upp det med ett mail till eller telefon samtal.
men det är ganska kul faktiskt! får se hur bra jag lyckas, går det bra så kan jag sen efter att säsongen kommit igång nästa år och bilen börjar likna något, kanske börja söka sponsorer till bilen också, hade varit riktigt kul!

ny dag nya krafter

Har sjukt on under mitt enda öga, har haft det sen igår kväll, trodde det var linsen som bråkade, så att det skulle lösa sig efter att jag tagit ut dem igår och sovit p det.
Men icke, har fortfarande ont, känns svullet, men kan inte se något!
Sen har jag fortfarande en Pizzaskada i munnen... åt en aldeles för varm pizza bit där osten fastnade och brände sönder min gum i fredags, och nu har jag massa blåsor där som gör sjukt ont var gång jag dricker varmt eller äter något skrovligt!

Är inte ett dugg motiverad att träna ikväll, får se, kör kanske bara min egen grupp som tränare och tränar med dom, så man får lite konditionsträning i varje fall
tror jag har en latent förkylning som ligger

ush vad jag låter gnällig i detta blogginlägget, hmm är inte gnällig egentligen!
utan på ganska bra humör! känns som en bra dag, hittade en triss föresten som jag vann 75kr på så det är 3st nya triss, kanske min miljonvinst är där någonstans

Hmm vad skulle jag gjort om jag vann 1 miljon kronor!
jag skulle nog betalat av alla mina skulder!
Satt in 400'000kr som kontantinsatts till ett nytt boende
satt undan 100'000kr på ett resekonto
och resten på någon högrisk aktiefond som bara skulle få stå och gotta till sig
kanske använt 100'000kr på att fixa allt till bilen som jag vill bli klar med, bara inköp, jobbet skulle jag fortfarande gjort själv!

Vad skulle du gjort om du vann 1 miljon kronor?