onsdag, september 24, 2008

With great powers comes great responsibilities

Såg heroes nu avsnitt 0 1 och 2 av 3de Säsongen
en helt underbara serie, måste skaffa de första 2 säsongerna på Blueray!
har ni inte sett den så se den, Nej bara för den heter hereos så är det inte Superhjälte film stuk på den med spandex mm
utan det handlar om vanliga människor som slåss med vanliga problem, dock med vissa twister så att säga.
Det handlar väldigt mycket om vägval, och allt är inte Ont bara för det verkar så i början och vice verse!

Jag pallar inte skriva dagen sammanfattning idag, är för trött så jag lämnar er med detta för nu!

Att släppa taget!

Att släppa taget är svårt
Jag vet att det var mitt beslut att gå vidare, och jag anser fortfarande att det just nu är det bästa beslutet.
Visst vi lever fortfarande om ett gift par, i samma hus, delar på sysslorna, hjälpt åt osv osv, men det är den där sista delen som saknas för att det ska vara värt det!
Kännslor kommer aldrig försvinna helt, vi har ändå varit tillsammans i 8år och det har inte varit 8 dåliga år, visst vi har haft bättre och sämre tider. Men nu är det ingenting, vi är mkt bra vänner, i varje fall vill jag tro det!
Men hur är det med den riktiga lyckan, med kärleken, är det något som bara obotna romantiker och vi som lever med huvudet i det blå ibland som tror på det.
Eller finns den riktiga kärleken därute?
och om den nu finns, ska man ändå stanna kvar där det är bekvämt, eller ska man släppa och söka vidare efter den STORA kärleken, hur många gånger måste man hamna i vad som kan vara IT innan man hittar den.
Vet man direkt eller är det något som kommer med tiden, och hur lång tid ska man då ge innan man inser att det inte var IT denna gången iheller?
det är svårt att släppa taget helt, just nu känns vissa saker jätte bra, men jag vet att det är mycket som inte är det, det är mycket som är jobbigt, eller som kanske aldrig blir bra.
Ska man ha kvar lite tro att i framtiden kanske våra stigar än en gång korsas och då händer något eller ska man inse att vi har 2 olika val av stigar framför varandra som kommer leda till helt nya val istället.
Våra stigar kommer ju ändå gå parrallellt till stor del tack vare vår underbara Prinsessa!
många tankar och frågor! desto färre svar, de kan bara framtiden ge mig! och de svaren beror på vilka stigar jag vänder in på!

Judoträningenen

Måste sätta samman ett träningspass för vuxegruppen nu, ska ju hålla mitt första officiella pass ikväll,
Jag har varit tränare och hjälptränare tidigare, men detta är första gången jag har min egen grupp att ansvara för, så jag måste sätta upp mål för vad träningen ska leda till samt en röd tråd som går igenom den.
Men samtidigt se till att alla får ut någon av träningen i gruppen
Det är svårt när det är en sådan grupp där vissa kommer alltid, men de flesta kommer då och då! så man får försöka anpassa så att alla får ut något!
Det stora målet är ju att alla ska kunna gradera upp till Gult bälte i slutet på terminen. Men även att alla ska känna sig nöjda efter varje pass
Men det kommer bli kul

det e mycke nu!

orkade inte skriva om igår igår...var för trött efter att vi tittat på Gossip Girls, japp jag tittar på det, eller Sandra vill se det och jag tycker om sällskap så jag ser det med.
Det är väl inte helt dåligt, kanske inget jag skulle följa själv dock!
igår var en hektiskt dag!
Jag tog Prinsessan till dagis på morgonen eftersom Sandra fortfarande var sjuk, så det var våra vanliga morgon rutiner, men jag börjar ivarje fall få lite häng på det så hon inte blir så arg längre!
man får skoja och tramsa och busa lite, låtsas att man sätter strumperna på hennes öron, tröjan på hennes ben och bygorna på mitt huvud, och sedan fråga henne om det är rätt.
Då brukar hon börja öppna ögonen och le lite istället!
när man väl kommit så långt så går det lättare...hmm undra om det fungerar på vuxna med dåligt morgon humör också :p

på jobb så började det ganska lugn, sen var jag ju iväg en sväng till bilprovningen, som ni nog alla redan läst om hur det gick!
efter det så hände det lite på jobb i varje fall, så jag hade att göra mesta dels resten av dagen.

Sen var det direkt iväg till min före detta svärmors kollenistuga, där hade hon en buske som de plockat upp helt som skulle slängas, och buskar har en förmåga att vara helt ihop trasslade så de behövde någon "stark" kar som kunde hjälpa till att slänga den.
Det tog i princip hela kvällen.
På vägen hem så blev det BurgerKing, köpte med mig Mozarella sticks till Sandra för det vet jag att hon tycker om, och försöker göra sjuklingen där hemma glad.
som ni kanske förstått så tycker jag om att göra folk i min närhet glada, och även om jag och Sandra har skillt oss så är vi fortfarande goda vänner!

Hemma så tog jag Prinsessan och gjorde henne i ordning, borstade tänderna och la henne och Läste saga och hela det kittet, kul att hinna spendera lite tid med henne även om jag kom hem sent!
Hon har börjat tramsa igen och gå upp ur sängen efter att vi lagt henne, det går lite i vågor, nu har hon varit duktig en längre tid och det har inte varit några problem att lägga henne. Men så helt plötsligt så ska hon komma ner till oss igen efter att vi lagt henne och "bara säga en sak" detta gör hon kanske 5-10 gånger på en kväll nu de senaste dagarna. Förhoppningsvis så går det över igen, bara synd att man ska behöva bli ovän med henne så ofta, tycker inte om att skälla!
för bara "säga en sak" är aldrig viktiga saker, men det ligger nog något bakom att hon inte vill stanna i sängen! hmm får fundera på det lite.

Av någon anledning så satte Sandra och jag oss och sorterade och delade upp alla våra CD skivor i hennes och våra och hmm vems är detta högar!
vi lyckades efter lite om och men dela upp allihopa, så nu har jag tagit tag i att Sampla in alla i ITunes så jag kan lägga dom på min IPod.
Så många gamla godingar där var, ha man blev ju rent nostalgisk

Mina Youtube klipp kommer nog bli mycket gammalt material nu ett tag framåt känner jag på mig!

Efter detta så ropade sängen på mig och tog inte lång tid för mig att slockan!

Dagens Citat:
You don't stop laughing because you grow old, you grow old because you stop laughing.

Dagens Låt: