måndag, oktober 11, 2010

Dagens Android App


Kan skarp rekommendera en grymt bra SMS app för er som skickar och tar emot mycket SMS.
Handcent SMS.
Varför tycker jag den är bra då?
Dels så får man en väldigt bra "popup" när man får ett SMS som stannar tills man antingen trycker bort den eller svarar på SMSet, och man kan svara på ett SMS direkt i popupen, så man slipper till och med starta sms appen för att göra det.
Man har väldigt många Inställningsmöjligheter i form av ljud, lysdioder, på kontakterna mm, det är helt enkelt en väldigt kompetent SMS app.
Det enda jag rekommenderar er om ni använder denna är att gå in i er vanliga SMS app och stäng av alla "notifications" i den så man inte får dubbelljud mm när man får ett SMS.

Vilken helg

Har haft en otroligt bra och aktiv helg, har hänt så väldigt mycket.
I onsdags förra veckan så körde jag upp till Norrköping tillsammans med Sandra, där uppe så hade vi på fredagen Kalas för Max som fyllde 8år på torsdagen.
Av mig och Michelle fick han Lego Indiana Jones 2 till sitt DS, ett spel som gick hem direkt, (vilket jag visste att det skulle) vi "festade" fram till klockan 11 på kvällen den fredagen, då vi även firade av Oskar Sandras yngre bror.
vid 11 satte jag, Sandra och Max oss i bilen för att återvända till Skåneland.
tuff men lugn körning ner, vi var väl nere vid 4 tiden på morgonen.
Sen på Lördagen så begav jag mig in till Malmö, för en Regional Weekend Training för Kyäni, en helt grymt bra träning där jag var en av talarna bl.a.
Vilka träningar som Tom W och Peter J körde, och så motiverad och inspirerad man var efteråt.
och Det bästa var att mina gäster och downline som var på plats också blev det.
Lördags kvällen blev kyäni jobbande och men även mysande med Sandra, för att sedan på Söndagen bege mig och hämta Michelle hos sin mamma, vi stack där iväg till en lekpark och busade och lekte lite med Michelle och Max, blev lite bollkastande och busande mm.
Sen skulle jag iväg till Hyllinge och Familia för att köra lite KP med Brian. Sandra och Max blev bjudna på Michelles Minibarnkalas hemma hos Sandra (Ja min fd fru och min nuvarande flickvän heter båda Sandra) dom hade mycket trevlig där och jag tyckte det var ett mycket snällt iniativ av Sandra att bjuda Sandra och Max också.
Själv så körde jag som sagt till Hyllinge, där jag höll i 3st KP med Brians vänner, varav 1 valde att starta upp på en gång, 1 var väldigt sugen och skulle bestämma sig i dagarna och den 3:e var sugen men behövde tänka mer, så han ska få ett uppföljningsmöte och även delta i ett Online AP nu i veckan.
Senare på Söndags kvällen så köper vi chips och dippa för att ha myskväll med Indiana Jones.
Jag avslutar även ett affärssamtal med en mycket trevlig tjej i stockholm, som fått se ett Online AP och som vill köra igång nu. så hjälpte henne komma igång, och Johan ska upp nästa helg och börja köra KP med henne.
Så just nu är jag på sprudlande humör, för jag har fått spendera nästan 2 veckor med min Sandra, fått spendera tid med Max, och fick träffa min lilla Prinsessa litegranna igår, samt Kyäni är på väg in i ett Momentum för mig nu känns det som.
bilder från Söndagen kommer snart :-)