fredag, april 16, 2010

Slash - Ghost



En av mina nya favolåtar från Slash skiva med samma namn.
lyssna på gitarrriffet och lyssna på låten, grym på hög volym

Film och Myskväll


Hämtade Michelle idag och körde sen ner och hyrde lite film, efter mångt och mycket så blev det en barbiefilm, hmm ovanligt, men hon fick inte hyra en som hon sett innan så det tog lite tid innan hon bestämt mig, själv tog jag 2012 och Districs 9, får se vilken det blir ikväll.
I videbutiken så sa jag till henne att hon fick välja en läsk också att ha till sitt godis, först kommer hon med en Cola Light, Men det går helt bort, det är värre än vanlig Cola i mina ögon, både innehålls mässigt och att det är Cola, så det var bara för henne att byta, så en Sprite blev det sen.
Vi gjorde varma mackor och åt till filmen, efter maten fick hon plocka fram sitt enorma påskägg och äta lite godis.
hon slänger sig över tuggutmmit där i som hon tuggar till typ smaken försvunnit. sen blir det någon enstaka godisbit innan hon tar asken med russin, bra faktiskt att se att hon väljer russin framför allt det godis hon hade, och mycket mer godis åt hon faktiskt inte, utan höll sig till sina russin sen.

Nu har Michelle gått och lagt sig, jag surfar lite, innan jag ska bestämma mig vilken film jag ska se.
Ska även sätta samman ett Kyäni schema för nästa vecka först.

Vänner och bekantskaper


Läste en blogg om att man kanske ibland bör rensa bland sina vänner, och se över vilka vänner är värda att "behålla" man kanske har ett antal vänner som egentligen inte är vänner tillbaka utan som behåller mig i sin bekanskapskrets för att de ska kunna ha någon att klaga till någon att dela sin misär med.
Men är det värt att behålla vänner som inte tillför något, personer som inte stöttar och lyfter upp en utan snarare drar ner en genom att säga saker som...
Det där kan inte du göra, det funkar inte, trodde du verkligen du skulle lyckas mm mm
istället för att säga saker som Klart du kommer lyckas, vill du ha hjälp, kan du visa mig hur man gör.
Negativa personer har inte i mitt liv att göra längre, det är dags att rensa ut alla personer som dra ner mig, som suger upp min energi, och laddar ur mig.
Det är dags att se över och värdera upp de som finns där när man verkligen behöver dom, som som i vått och torrt stöder och ställer upp och finns där, precis som jag gör för dom.
rensa bort dom som bara umgås eller finns där när det passar dom.

Watch who you befriend with, you will end up just like your 10 closest friends!
so make sure those are where you want to go and not where you come from.

Flashbacks

Som jag längtar, detta var bland det bästa på hela bilsommaren i fjor






Vill ni följa med på årets så titta in här
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=167856&p=1

samma om ni bara vill komma och titta på massa fina bilar och rösta eller vara lite sociala så kom förbi oss på någon av de städer vi besöker
och bli gärna medlemmar i vår facebook grupp.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=55763067291&ref=ts

Vilken kväll igår


Hämtade Michelle på dagis igår och när jag kom så var hon i värdens bråk med en av fröknarna om att inte ha sin Jacka på sig.

och även när jag kom fram så var hon arg och ledsen som ett bi över att behöva ta på sig jackan.

Efter en stund så löste vi det, då upptäcktes det även att även igår hade hon kissat på sig när de var ute, det är nu andra dagen på rad.

Men jag pratade lite snabbt med en av fröknarna om det, och de tror att det är för att det är ganska stora omställningar för henne just nu, först så flyttar vi, sen så slutar de 2 bästa fröknarna på hennes avdelning, varav den ena var Michelles mentor, och hon var väldigt väldigt bra i mina ögon.

så det är en klar förlust för Högalid att förlora dessa två, och Michelle har varit väldigt ledsen för detta!

När vi sen kommer hem så som vanligt sticker michelle ut direkt för att leka och framför allt för att cykla. Men bara en halvtimme senare så kommer Meja och berättar att Michelle har kissat på sig.

så nu har hon gjort det tre gånger på två dagar, detta är väldigt jobbigt, då jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det.

Samtidigt som jag måste få henne att förstå att hon måste gå in och kissa och att hon kan gå ut sen igen och itne försöka hålla sig eller "glömma" att hon är kissnödig, samtidigt måste jag hantera det faktum att detta antagligen har att göra med de omställningar som varit i hennes liv den sista tiden, och försöka vara förstående och finnas där för henne.

Men det kommer snart bli bättre, vi pratade mycket om det igår, och även i morse innan jag lämnade henne.


Efter maten så mös vi i hennes rum i puffsäcken, jag tror hon är väldigt glad för att få ha en egen tv för hon vill hellre sitta på sitt rum och titta på barnprogram än i soffan trots att vi har fler kanaler i vardagsrummet med barnprogram.

så vi satt där och bara myste fram tills hon skulle lägga sig, sen blev det som vanligt saga och efter det så lyssnade hon på Mora Träsk och läste lite själv.


Kvällen avslutade jag med ett Skåne Crazy Tour 2010 möte där vi satte upp nytt datum och lite andra detaljer kring Touren som nu närmar sig i rask takt.