lördag, april 04, 2009

Kanske inte hinner


Mitt plan är lite mer än 75min försenat, det ger mig 40 att komma av, ta mig genom säkerhetskontrollen Och hitta mitt flyg till köpenhamn håll tummarna för mig.

Dags att resa hem igen då

Då hade man packat upp allting, och är redo att åka hem igen!
så nu kommer jag spendera hela min helg på antingen ett flygplan eller en flygplats innan jag är hemma, och när jag äntligen kommer hem så är jag ändå så Jetlaggad eftersom jag har väldigt svårt att sova på flygplan att jag kommer inte kunna få ut något av söndagen som återstår! :|

Av någon anledning så var min väska bara halvfull när jag reste hit, men är ni väldigt välpackad, förstår inte det, och då vet jag att jag i princip inte köpt något till mig själv nästan! jag tror att det beror på att jag har en liten prinsessa där hemma som jag skämmer bort aldeles för mycket :-)

Jag kommer sakna RTP och North Carolina, men samtidigt så är det skönt att komma hem igen, det bästa hade varit att ta hit hemmet istället! det hade jag nog trivts med faktiskt!
Livet har ju sina underligga svängar, man vet aldrig vad som händer, och jag som aldrig försitter en möjlighet kan sluta var som helst.

Nej nu får jag ta och packa ner det sista så jag kommer iväg, och får lite frukost i mig innan jag ska göra lite "last minute shopping"

Lite trist att köra hem i en Impala

Eller rättare sagt grymt trist att köra hem i en Impala när man precis kollat på FF4, Bilscenerna i filmen var som vanligt grymma, men den första filmen är nog fortfarande den bästa.
Denna var mer en Action film med riktigt coola bilar, och inte en streetracing film på det viset som man kanske sett fram emot, men den var fortfarande bra, och japp jag vill se den igen, och jag kommer köpa den på Blueray när den kommer utan tvekan!