torsdag, augusti 25, 2011

The Promised Lands

‎5000 years ago, Moses said, "Pick up your shovels, mount your asses and camels, and I will lead you to the Promised Land."

When Welfare was introduced , Roosevelt said, "Lay down your shovels, sit on your asses, and light up a Camel, this is the Promised Land."

Today, the government has stolen your shovel, taxed your asses, raised the price of Camels and mortgaged the Promised Land to China.
------------

Jag tror på det för 5000 år gamla sättet, att för att skapa sitt egna "Promised Land" så måste man vara bered att jobba för det! Inget är gratis, utan allt som man stoppar in får man tillbaka.
så, så länge man är bered att kämpa och jobba för det så kommer man kunna skapa sitt egna "promised land" men om man tror att det ska komma till en och att man ska få det av någon annan, så tror jag man är ute på fel spår.

UFC Personal Trainer

Införskaffade detta i förrgår och gjorde då "invägning" och inträning så att säga
dvs man fick göra ett par stycken testövningar samt ta sin puls för att programmet ska veta vilken nivå man ligger på.

Så igår körde jag igång första tränings programmet, det är ett 30 dagars konditionsprogram som jag börjar med, detta innehöll 19st träningsmoment som sträcker sig över 30 minuter, för första dagen, sen ligger det ett 30 minuters pass varje dag, med vilodagar inräknade.
och efter gårdagens pass som för mig som inte tränat ordentligt på väldigt länge var väldigt tufft så var jag helt slut. övningarna var inriktade på överkroppen och benen, så mag delen kommer nog någon annan dag.
Alla övningar och program är framtagna tillsammans med stjärnor inom UFC (Ultimate Fighting Champion) dvs olika sorters riktigt tuffa kampsporter. och de använder kroppen som instrument, dvs man behöver inga vikter eller liknande.
Kommer skriva lite mer utförligt när jag provat programmet som är till PS3 och använder sig av MOVE kontrollerna.

tills vidare kan ni titta in på www.UFCpersonaltrainer.com