söndag, juni 21, 2009

Stadskampen

Stadskampen var det ja!
nu har ideen börjat växa till sig och jag har börja involvera människor i min ide om en Stadskamp mellan de olika träffarna.
Finns ju i princip en träff / träffansvarig i varje större stad i skåne, så något kul ska vi nog kunna ordna i Juli/augusti
Stay tuned.

Don't tell me I can't fight - I'm dumb enough to try

The world's gettin' worse gettin' worse so they say
But I just don't see it
Cos I see a miracle everyday
When I look in my own fate

I'm tired of all this pain
And negativity
I know it's time for us all
Don't tell me I can't fight
I'm dumb enough to try
Maybe we'll fall or maybe we'll fly

Lights like music I won't turn it down
Gotta live it loud
And loves a groove that keeps us spinning round
In this beautiful messed up world
In this beautiful messed up world

Nya ideer

Dammit.
någon frågade en sak på Forumet för min Malmöträffen för att få lite fart på träffen igen, och då väckte han en massa ideer i mitt huvud.
Typiskt jag kan inte låta bli att få bra ideer ;)

Loosing battle

Känns som jag kämpar ett Loosing battle mot min bil 90% av min tid och Mina pengar just nu går åt att fixa fel och söka fel som uppstår. Först var det bromsarna som skulle bytas, och då började andra delar bråka. och när jag äntligen hade ett ljudsystem som jag börjar bli nöjd med och som jag lagt väldigt mycket tid på så slutade bilen starta ibland, då upptäckte jag att Batteriet inte tog laddning utan jag kunde se volten ticka neråt när jag startade stereon. Så köpte ett nytt batteri för första tanken var ju att det var ett gammalt batteri (2,5år) och välanvänt. Men det nya batteriet gör samma sak, så nu ligger dit i kabeln, eller generatorn Argh... vad ska nästa grej bli Ja jag glömde den nya smällen som på något sätt hänt i min fram sidskärm på höger sida, ingen aning men det var droppen. Och så har vi all jävla rost jag måsta ta tag i. Hade det inte varit för att jag älskar min bil och VILL verkligen bli klar med den så hade jag fan skrotat den för länge sen. Men hur mycket orkar man utan att få någon positiv respons, tillbaka, när slutar man orka fixa för att kunna göra det man sen vill?

Bikerbabe

Idag när jag kom hem så skulle vi efter frukost sticka ner till Valen, så jag föreslog att vi skulle låta Michelle Cykla så att hon lär sig cykla själv.
Så med ett statigt tag om hennes nacke så begav vi oss mot Valen, och hon trampade på riktigt duktigt och jag fick springa så svetten lackade :-)
men kunde utan problem släppa henne ett helt gäng gånger utan att hon märkte det utan hon bara cyklade på, var kanon duktig


.

Lite bilder från det.