onsdag, november 17, 2010

Dagens Android App


Hittade precis på marketplacen en FANTASTISK app, den heter VAB SMS, Det är en väldigt simple app, men helt fantastisk om man har barn.
Man fyller i sitt eget personnummer, man lagrar sitt/sina barns Personnummer och när man måste vabba så startar man appen och väljer barn, sedan skickar den en "anmälan om Vård av Barn" till försäkringskassan.
Man slipper logga in på deras hemsida, man slipper ringa ett telefonsamtal, utan med 2 knappttryckningar på sin mobil kan man rapportera VAB.
äntligen någon som tänkt till, och som förstår det här. om och när Michelle är sjuk nästa gång ska jag prova appen, sen lovar jag berätta om det var så enkelt som det verkade.

Vilken grym affärspresentation igår

Igår hade vi Affärs och Informations presentation i Malmö på First Hotel.
där presenterar vi Kyänis koncept, berättar om de tre produkterna, Sunrise, Sunset och BodyFX samt efteråt har vi ofta en träning för Distributörer.
Detta är ett fantastiskt tillfälle att träffa andra som jobbar med Kyäni, dela erfarenheter, och få en fantastiskt bra presentation i knäet att servera till sina gäster.
Efteråt igår hade vi en träning där vi gick igenom lite hur man hittar kunder m.m.
och vi hade en "knökfull" lokal igår, med nästan mer än dubbelt så många mot senast.


Ny pizzeria i Trelleborg

För någon vecka sedan så fick jag hem en lapp om en ny pizzeria i Trelleborg, tänkte väl inte så mycket mer på det, men så igår när vi körde hem från AP't så var vi väldigt hungriga, och ett stort problem i Trelleborg är att inget är öppet efter 21:00.
Men vi chansade på att köra bort till Pizzabagaren för att se om de kanske är smartare än alla andra snabbmatställen, och mycket riktigt så hade de öppet ända till 22:00 istället.
in och beställde en pizza från deras meny.
kommer hem och öppnar kartongen, och till min stora lycka så var det en Panpizz, och ännu bättre var att den var riktigt riktigt god.
Så pizzabagaren i trelleborg, ni har nu en ny kund som kommer tillbaka.