tisdag, mars 22, 2011

Kunskap är makt

Läste Mikaela's inlägg precis om att Kunskap är makt och kom att tänka tillbaka på mina senaste 10 år egentligen.
Inlägget hittar ni här http://passionforhalsa.se/kunskap-ar-makt

Det som fick mig att fundera var på när jag kom i kontakt med nätverksmarknadsföring för första gången, och då även Personlig Utveckling, jag har själv sedan jag blev tvingad av min "sponsor" att börja läsa böcker som "tänk rätt bli framgångsrik" "Take charge of your life" "Positivt Tänkande" mm mm hur detta har förändrat mitt liv till det bättre.
Ofta fick man höra saker som att de hjärntvättar en och det är sådana där halleluja möten mm när man var och lyssnade på talare som sysslade med Personlig utveckling och coaching på den tiden.
Men idag har det blivit accepterat på ett helt annat sätt, många företag anlitar personer som de jag lyssnade på redan för 10 år sedan men som då var lite si och så.
Men tillbaka till ursprungsbloggen nu....
mitt liv och allt det som denna utveckling och utbildning och kunskap gett mig är ovärderligt, även om jag i Natures own som jag först jobbade med inte tjänade några stora pengar alls, utan det gick ganska knapert framåt, så all den kunskap, den utbildning dom jag fått ta del av har gett mig så otroligt mycket. Ändrat mitt sätt att tänka se på saker och värdera mit liv.
det har också hjälpt mig till där jag är idag, och hur jag uppfostrar min dotter hur jag är mot andra människor, och gjort mig till en person som inte fastnar i problem utan nästan alltid letar lösningar istället.
så jag håller fullständigt med Mikaela i hennes blogg, KUNSKAP ÄR MAKT.
så ta en bok, leta upp en ljudbok och utveckla och utbilda er.

Tradedoubler

Hej

har börjat använda mig av tradedoubler.
så den reklam som ni numera ser på min blogg är utvald av mig, och som tack för att jag erbjuder lite plats här på sidan så får jag lite pengar tillbaka av de jag gör reklam för.
så ser ni någon kul/intressant här så klicka gärna in och se vad de har att erbjuda
just nu har jag lite banners från
Spelbutiken.se
Bythjul.se
och Tele2
jag kommer bara lägga ut banners från sådana företag som jag tror har med det jag skriver om, eller som jag tycker har bra erbjudanden.
så som sagt klicka gärna på någon av mina banners och se vad de har att erbjuda.

dags att deklarera

Från och med idag kan man börja deklarera, och min hade varit iväg vid detta laget om det inte varit för att vår mäklare ännu inte fått iväg papperna till oss för husförsäljningen som vi behöver för att kunna avsluta deklarationen.
hon har lovat att så fort hon är tillbaka i början på April så fixar hon det.
bara jag får det i tid och får rätt på det så jag kan deklarera och få mina pengar till midsommar så är jag nöjd.
Visste ni att man nu kan göra sin deklaration i sin Android mobil, skatteverket har en egen app som man kan ladda hem från deras hemsida som du kan deklarera via.