lördag, november 22, 2008

Äpple skalar övning


Vi ska baka äpplepaj så michelle hjälper till att skala äpplena.

Fredag och Lördag

Japp fredagen blev som ni sett på bilderna väldigt snöig, mina planer ändrades snabbt, iockmed att snö fortsatte falla så insög jag att det var nog bäst att hoppa över kickoffen jag skulle stanna kvar på och körde istället hem lite tidigare så att det dels inte skulle vara så mycket bilar ute, dels fortfarande vara ljust.
Detta mycke för att jag fortfarande har sommardäck, hade ju planerat att sätta på vinterdäcken nu denna helgen.
ikväll är det planerat att jag ska sticka till helsingborg, me upptäckte att de vinterdäck jag hade inte var någon hit alls, där var ett som såg bra ut resten var blankslitna till viss del, så det var bara att glömma att sätta dom på bilen.
Nu får jag försöka trolla fram pengar till nya Vinterdäck bl.a. blir ingen rolig månad denna månaden heller.
varför när man är ikapp med gammalt skit så lyckas nya stora räkningar leta sig fram, framför allt en månad som nu när man pga olika anledningar har det väldigt tufft!
Men jag ska nog kunna lösa det ändå på något vis! hoppas jag :p
Snön har i varje fall börjat töa bort, så det är nog plus grader ute nu och vägarna ser bara blöta ut, bara att hoppas att det inte fryser på så att det inte blir glashalt istället.

Hmm måste fixa med Helsingborgs resan på något vis snarast för vet inte riktigt hur jag ska göra där, skulle behöva åka på mötet, men vet inte hur jag ska lösa det, det är långt att köra på sommardäck, även om vägarna är bra så klassas det som vinterväglag och då är böterna fruktansvärda!

jaja får fundera vidare!

Godmorgon

Blir kul att byta till vinterdäck i all denna snön, men måste göras, jag ska till Hällsingborg i kväll på något sätt! funderar lite på att ta bussen, men vi får väl se!


Ja det snöar fortfarande

Detta var igårkväll precis innan jag gick och lade mig...det snöade på rätt bra fortfarande då!