lördag, januari 31, 2009

Godmorgon alla

Eller Morgon i varje fall :p
Fick som vanligt sova ända till runt 8 sen orkade inte Michelle ligga stilla längre, så det var efter ett tag inte lönt för mig heller att ligga kvar!
Michelle har lärt sig att det är säkert att väcka mig för jag har ett "bra" morgon humör, medans att väcka Sandra är ungefär som att väcka en arg drake på morgonen.
Idag så försökte jag i varje fall ligga kvar och morna mig, men när man har hört chipmunkarna på hög volym i 10 minuter så orkar man inte riktigt morna sig iheller längre LOL

Ska om en liten stund köra in till Malmö för att låsa upp ett lås, då Kenneth och min Kusin Stephanie annars inte kommer in i Farmors lägenhet.
Skulle egentligen inte kört till Malmö förrän i eftermiddag men då Kenneth inte lyckats få tag på någon övernyckel så var jag ända valet att hjälpa till där.
Tur jag inte har någon träning idag, för då hade jag inte varit hemma, eller om jag hade varit iväg och tävlat för då hade jag redan varit i Kristianstad.

Är jättebesviken för det där med Tävlingen, hade VERKLIGEN sett fram emot att prova det igen, men så kommer den här J.....LA sjukdomen och sabbar allt, håller fortfarande på att hosta sönder mina lungor, det gör så ont.

Vad är det med andra att använda sig av "guilt" för att få en att göra saker, är så trött på folk som försöker få mig att må dåligt genom att säga att du är inte så bra på att höra av dig, dom och dom är lite besvikna för du hör aldrig av dig till dom, du måste ju göra det. Men det är lika lätt för "dom" att lyfta telefonen och höra av sig till mig som det är för mig till "dom" och så vitt jag vet så har det inte heller hänt, utan istället så får man höra genom andra att Jag är så dålig på att höra av mig. tro mig de flesta av "dom" är det jag som senast ringde till och pratade.
jag avskyr skuldkännslor, vet inte hur många i min omgivning som försöker med det för att få mig att må dåligt och göra något åt dem!

Nu ska jag snart göra frukost så jag hinner in till Malmö i tid och kan låsa upp det där övre låset! än en gång "Tommy to the rescue"!!!
Planerar om min dag, skulle träffat Stephanie i eftermiddag när de packat upp och liknande ju, men nu fixar vi så vi går och gör något på förmiddagen efter att jag låst upp istället till dom, för ligga och köra 2 gånger till Malmö gör jag inte, det kostar aldeles för mycket!
ser dock fram emot att träffa Stephanie, det är en av mina kusiner! MKT trevlig tjej också för den delen, var länge sedan jag träffade henne!

Ha det bra allihopa, så hörs vi!