tisdag, oktober 27, 2009

Rollercoaster

If Life was a rollercoaster i would like to be in the front seat!

jag vill inte att livet bara ska vara en transportsträcka från födsel till döds, där varje dag är den andra lik, jag vill ha mina dalar, för det är dessa som gör topparna ännu bättre, den kännslan det är när man skjuter iväg in i nästa möjlighet.
När man verkligen får veta att man lever!
istället för som många som lever varje dag som gårdagen! där man går upp, går till jobbet, gör något monotomt arbete, åker hem lagar middag, glor på "the idiot box" och sen somnar för att göra samma sak nästa dag!
NEJ NEJ NEJ, det är inte att leva, det är att vänta på döden!
det accepterar jag inte, jag kommer Leva mitt liv idag, ta alla chanser jag kan till att göra det bättre, till att må bättre, till att fullfölja mina drömmar! OAVSETT vad andra säger till mig.
My Life your Entertainment, You watchit while i LIVE IT!

Du börjar leva den dagen du slutar vara rädd att dö!

Det är mitt eget Citat (tror jag i varje fall)
Vad jag menar, den dag man släpper rädslan att dö, det är den dagen man kan börja leva!
När man slutar låta ens rädsla styra ens handlingar och istället låter livet ta över, och man vågar chansa, vågar testa, vågar göra fel!
Den dagen kan man också leva!

Nu menar jag så klart inte att man ska ut och utsätta sig för livsfara!
utan snarare att man ska sluta vara rädd att prova nya saker, slutar vara rädd för att lämna ut sig, slutar vara rädd för att göra bort sig.
Börja tänka i sätt som "Vad är det värsta som kan hända?" när man väl insett att i 80% av fallen är det värsta som kan hända inte så farligt, och ofta så släpper rädslan så snart man inser att "So what, jag kanske gjorde bort mig lite, men vad spelar det för roll om 100år?"

Så ta nu chansen när ni får den, sluta bry er som att någon kanske skrattar! vad har ni att förlora, ni kanske vinner den stora kärleken, hittar en möjlighet som gör er till miljonärer, eller får en ny livslång vän, vem vet... endast framtiden kan svara på den frågan, men vågar man inget vinner man inget!

kommunikationsproblem

På jobb idag

Mellan mig och Christer min chef som sitter mitt emot mig!

jag: Har du tejp
C: Tep va?
Jag: Ja har du tejp
C: tep??
Jag: TAAAAJP!
C: Nej det har jag inte!

Bör tilläggas han är från Helsingborg!

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."