tisdag, oktober 06, 2009

rost rost och mera ROST

Där är MYCKET att fixa på min stackars bil, började idag med rostfixandet, men det kommer ta tid, mycket plåt som kommer behöva kapas, mycket som ska blästras och slipas ner spacklas upp, slipas slipas och slipas, sen lackas!
men NÄR jag blir klar kommer den bli så fin så fin.

Pillertrillare

Är det mer än jag som tycker att Läkare idag är väldigt snabba med att skriva ut lite piller till en när man kommer in där oavsett krämpa.
Känns som färre och färre försöker hitta anledningen till krämpan/problemet utan istället så ställer de ett par frågor/låter en fylla i ett formulär
Detta visar sen hur många poäng man är ifrån att ha Magsår / Depression / Svininfluennsa / Någon annan sjukdom med skumt namn osv osv
Sen så berättar formuläret att käka så här många piller i så här många dagar så slutar du märka av att du mår dåligt!
Men orsaken till Magsåret, depreseionen eller vad det nu är då.... vem ser till den, vem försöker hjälpa en att ändra sitt levnadssätt, hitta vad man ska ändra på fixa till för att må bättre, nej när pillerna är slut och man börjar må dåligt igen, då e det bara till att skriva ut en ny kur med ett nytt läkemedel, som än en gång döljer problemet!

Jag är ingen domedagsprofet, konspirationsanalytiker eller liknande, men känns som vi sett detta på film ett antal gånger, någon mer än jag som tänker på Umbrella corporation? mm mm?

To be great!

its not a persons accomplicements that makes them great,
ITS WHO THEY CHOOSE TO HANG AROUND WITH!

Birds of a feather flock together, And they flock flies to the same place!

ikväll Äntligen

Ikväll ska jag äntligen ut till min kära BMW, och börja blästra bort de där bruna fläckarna som hon har på sig.
All rost ska nu bort, sen ska lacken snyggas till, efter det kan jag äntligen fixa de rostiga bromsrören.
Sen åker de nya kjolarna på efter lackning, och sen kan jag börja köra med henne igen... Äntligen börja köra en bil med Stil igen, en rolig bil, en bil med stereo i, en bil med ett underbart motorljud!

Jag kokar över!

något som kan bli något stort

Igår kom en vän till en kollega till mig förbi, jag skulle kolla om jag kan installera en DVD i hans bil, det jobbet i sig är nog ett väldigt enkelt jobb så det ska inte vara några problem.

Men jag tog mod till mig och frågade om han ville se en affärsmodell?
Och det visade sig att denna killen idag är väldigt framgångsrik i sitt eget bolag, och när han såg det jag visade honom, så kunde jag nästan se dollartecken rulla framför ögonen på honom, och då tror jag ändå inte han ens förstod hela potentialen han har och vad Kyäni kan skapa för honom.
Oavsett vad så ska jag träffa honom igen SNART och då ska vi köra igång, för han visste att detta var något man inte kunde missa!

Så vad vill jag ha sagt med detta? jo försitter man en chans för att man är lite feg så finns risken att något stort glider ur ens händer!

missförstånd

Hur kan en enkel fråga bli så missförstådd? hur kan ett svar misstolkas så lätt?
Igår fick jag en fråga, och det verkar som jag totalt missförstod den frågan, då jag svarade så som jag trodde den var ställd, men det slutade med ett *besviken* och sen radiotystnad.

Jag tycker detta är jätte tråkigt då jag efter att länge funderat över frågan, över mitt svar men hur jag än vrider och vänder på det så tror jag inte jag förstod rätt, eftersom mitt svar helt klart var fel!

Hoppas detta löser sig i varje fall! tycker inte om när saker slutar konstigt!