måndag, november 01, 2010

Storytel ljudböcker Del 2 Första intrycket av appen och första ljudboken.


Kopplade in min SonyEricsson X10 Mini i bilen imorse, startade appen och letade upp den första boken jag valt, Boken om Invar Kamprad och IKEA.

en bok som jag länge funderat på att köpa, så det var ett enkelt val när jag bläddrade igenom Bibliografi Kategorin på datorn igår. hade även under gårdagen passat på att via mitt WiFi ladda ner den offline så jag inte skulle behöva slösa massa datatrafik.

Väl i bilen som sagt så kopplade jag in telefonen till bilstereon, och drog igång appen. den startade enkelt och jag kom direkt till där de 2 böcker jag valt låg. klickade in mig på IKEA boken och den drog igång utan problem.

dock när jag stannade för att tanka så ville jag pausa boken, men där totalvägrade den att reagera på att jag klickade på paus på skärmen, provade hur många gånger som helst, tillslut så la jag telefonen på sidan så att appen vände sig och la sig i horisontal läge, då funkade det utan problem.
Samma sak var det när jag sedan skulle playa, funkade inte med telefonen stående men i liggande läge var det inga problem. Detta måste vara en bugg i appen, för samma gäller för att spola framåt och bakåt.

Vidare så saknar jag en kapitelfunktion, om man skulle somna ifrån den, eller vilja höra ett kapitel igen, så måste man spola och leta sig framåt, GRYMT jobbigt och ett stort minus i kanten.

Jag återkommer när jag lyssnat vidare och lekt med med appen. som för mig är den största anledningen till att köra en sådan här tjänst. jag ska inte behöva mecka med och i datorn, utan kunna sköta alltifrån min telefon

ett STORT steg uppnått

Nådde en viktig Position i Kyäni idag, mycket slit har där legat bakom, och grymt mycket hjälp från Patrik... ett stort tack går ut till honom.
Så nu är nästa stora mål uppsatt och det känns som det även är inom räckhåll redan under November månad. blir ett bra tilllägg till Julklappskassan om det uppnås.
så nu kör vi stenhårt denna månaden, och ni som vill hoppas på tåget och få in extra Julklapps pengar, säg till så ska jag visa er hur ni lyckas med detta!