onsdag, juli 08, 2009

2010

Planerna för något stort 2010 har nu satts i rullning

stay tuned!

Saknar min BMW

Var iväg igår och hjälpte Björn sätta upp tak i deras hall, och sen blev jag som vanligt bortskämt med en god middag ;)
Alltid lika trevligt där ute, har till och med en av deras bilar med mig hem hehe
Vi bestämde att jag ska ställa av min BMW där så vi kan på alvar fixa alla grejor på den, det kommer innebära dock att den rivs ner helt, vi ska kapa bort delar av plåten, slipa bort all rost, ta bort fram och bak spoiler, sätta i ny generator, nya bromsrör mm mm
dock kommer detta ta lite tid, så under tiden kommer jag få låna deras Opel kombi, en väldigt stor och trött bil om man jämför med min BMW, så redan efter att köra Opeln i 1 dag så saknar jag BMWn men det är ju "for the greater good" så bara å bita ihopa, för hon kommer bli så fin när vi är klara med henne.
Helst vill jag hinna klart allting till Vallåkra i Augusti för planen är att alla vi som körde Skåne Crazy Tour ska ställa ut där tillsammans.

En annan kul grej är att jag äntligen har fått mitt första spons, ett halvspons än så länge bara, men det är ett bra första steg, det ger mig bra rabbater på stereomaterial till min bil, mot att jag har lite dekaler på den.
det är Blekingebilradio som erbjuder mig detta!

Ikväll ska jag ut till Björn och Eli igen, ska fortsätta hjälpa björn med deras hus, känns bra att kunna hjälpa tillbaka, Han ställer alltid upp när jag behöver hjälp.