lördag, december 27, 2008

If You Can't Be Happy, What Else Is There?

Jag kunde itne sagt det bättre själv

jag har ett antal mål som jag bestämt mig för att jag ska ta tag i från den första januari, fram tills dess så ligger jag lågt.
Jag kommer inte avslöja dessa riktigt ännu utan jag kommer avslöja dem när jag börjar jobba mot dem.
Men det är mål som både är kortsiktiga och långsiktiga och som så många andra så är den 1:a Januari en väldigt bra dag att börja, skillnaden är att jag kommer lämna ut mina mål och inte hålla dom för mig själv, jag kommer även dokumentera via den här bloggen hur det går för mig!

Varför gör jag såhär, för jag vet att lyckas jag med dessa så kommer jag må bättre, bli gladare och som Les Brown säger, if you cant be happy, what else is there?






Jag kan starkt rekomendera att lyssna på Lesbrown, en underbar och bra motivationstalare. som kan hjälpa en med den där sista hästsparken man kan behöva för att ta tag i någon eller några av de där sakerna man vill göra men kanske inte har riktigt motivationen till.

Nej nu hör jag min säng ropa på mig, så tandborstning och sen nya sängkläder och sen krypa ner där, kolla på ett gäng avsnitt av någon serie och sen sova gott

Godnatt alla glada vi hörs imorgon eller vad man nu säger i en blogg :p

Second best!?

En sak som gör att det känns att man är pappa är att om jag och Michelle sitter och myser, så räcker det att Sandra kommer in i rummet eller sätter sig i soffan för att Michelle ska slänga sig över till henne! Men är det motsatt så stannar hon alltid hos Sandra

Säger vi godnatt så får jag alltid min puss och min kram, men det räcker så där för henne sen följer hon snällt med Sandra och lägger sig, medans i omvända förhållandet så hänger hon kvar vid sandra, klamrar sig fast runt hennes hals och vägrar nästan släppa, bara en kram till, bara en puss till.
Det är säkert jätte mysigt för Sandra, men ibland blir man lite ledsen, och känner att man kommer i andra hand, även om jag vet att det inte är så.

Eller när michelle gör något hon inte får eller liknande då man ska skälla säga till henne, så känns det som det är alltid jag som får vara "bad cop" så att säga, men det är kanske Pappans lott här i livet, det är inte det att jag älskar henne mindre, eller att hon itne tycker om mig, för det gör hon, det visar hon, men det känns ändå på något sätt som man bara är Second best hela tiden...

En klassiker i ny tappning

Snart kommer Red Alert 3 jag älskade de tidigare spelen så vi får väl se vad detta har att ge... synd bara att min dator idag inte paller med något sådant här, får se hur jag kan lösa det där med en ny PC senare, för jag behöver verkligen det. finns inte mycke nu som jag inte har uppgraderat eller som jag kan uppgradera på denna.
Det är det som gör det jobbigt att spela EQ2 det hackar och jag kan långt ifrån få ut den grafik och kvalite som det spelet kan ge... utan måste sänka alla mina krav.
Jaja har budat på ett nytt grafikkort på Tradera får se om det kan hjälpa lite granna, eller så får detta bli en hemma server sen med mycke diskar i som jag kan komma åt sen med någon annan

Avslutar med en trailer / musik video eller vad man ska kalla det på Red Alert 3

Vad som göms i snö...


Kommer fram när man sorterar sina lådor

om ni inte redan gör det...

Så kan jag klart rekomendera en av de absolut bästa tv serier någonsin. Heroes
har precis avslutat Säsong 3 och den är grymt bra.
så kan ni så finns den att se på nätet, eller köp boxen och se den från början. för tyvär är det en sådan serie att man kan inte komma in mitt i den, då förstår man inte riktigt vad allt handlar om.
Vi såg första avsnittet för mycke länge sedan och tyckte inte det var något så vi la ner det.

Men sen så sa någon att den måste ni se så vi gav den en ny chans såg och nu är vi helt fast, måste ta reda på när fjärde säsongen börjar gå för det slutade sjukt spännande.

så mitt tips till alla idag är SE HEROES!!!!




Lite är gjort


Och mer sortering blir det idag. Det är otroligt så mycke man samlar på sig under åren, och då har vi ändå sålt av grejor på tradera.

Pappa din klocka ringde...

Då ska du väl bara morna dig?
det var det första jag hörde imorse, min lilla prinsessa låg där klarvaken och bara väntade på att någon av oss skulle visa livstecken :-) så nu är man uppe, men lika bra är väl det, annars har jag nog snart vänt på dygnet!
det är skönt att vara hemma och ta det lite lugnt och som det kommer men, samtidigt så blir man lite kvällsrastlös, för att man inte gör för mycket, man somnar inte förän runt 2 på natten, michelle är inte i säng förän vid halv 9 och somnar inte förän halv 10 för att hon sover längre.
Kommer ju bli hur kul som helst att väcka henne 10 över 6 den måndagen hon ska tillbaka till förskolan!
eller att själv stiga upp då när man antagligen inte somnat förän vid 2 på natten....
men man har 1 vecka på sig att försöka rätta till det lite granna.