tisdag, december 14, 2010

visionary figures

‎"All of the great achievers of the past have been visionary figures; they were men and women who projected into the future. They thought of what could be, rather than what already was, and then they moved themselves into action, to bring these things into fruition." - Bob Procto

12 Mil senare....


Min morgon började som vanligt nu under vintertid att skrapa bilrutan, det går till som följer, jag startar Motorn, tar loss husnycklarna och stoppar dom i fickan, går ut och börjar skrapa mina rutor på bilen.
Efter det sätter jag mit och kör de 4,2milen till jobb, framme i parkeringsgaraget vid 07:20 ca.
Går ur bilen, men när jag stoppar handen i fickan för att ta ut husnycklarna och sätta tillbaka bilnyckeln så upptäcker jag.... jag måste ha tappat mina husnycklar.
Inte vidare bra, det innebär att de ligger på min parkeringsplats som är uppmärkt med samma nummer som min lägenhet har, så är man inte helt pantad så är det ganska enkelt att lista ut vilken lägenhet som nycklarna tillhör.
In i bilen igen, och börjar köra hemåt, samtidigt som jag försöker ringa de jag känner som bor i Trelleborg, försöker få tag på Macke, Sandra flera gånger, ingen av de svarar.
Försöker då få tag på mina kollegor, för att säga att jag blir lite sen in till jobbet idag, pga att jag måste köra hem igen, Ingen av dom svarar iheller.
Nästan halvvägs till Svedala ringer Mattias mig, så sitter han fast i traffiken och kommer bli sen, och får inte heller tag på någon av våra andra kollegor, och tillråga på allt så har vi massa Manpower som kommer in, men ingen där som kan hjälpa dom in.
När jag är i svedala nästan så ringer Macke upp mig, han är fortfarande i Trelleborg, så jag ber honom köra bort till min parkering och kolla om mina nycklar ligger där.
Dock så fortsätter jag hem, för om de inte skulle ligga där så är det låssmed och försäkringsbolag mm som måste kontaktar.
nästan hemma så ringer macke upp mig igen, och så här lyder vår konversation

M: Jag hittade dina nycklar
jag: Kanon, kan vi mötas upp jag är nästan i trelleborg, så kan jag få dom direkt.
M: Nej jag är på väg till jobb, MEN jag stoppade dom i din brevlåda
Jag: (Hjärtat på väg ut ur bröstkorgen nu) MEN NEEEEEJ, det är dom enda nycklarna som finns i trelleborg, då kommer jag inte in ändå, mitt andra sett är i Norrköping.
(Tankarna far nu runt i huvudet, hur ska jag lösa detta, låssmed, kolla om balkongdörren är riktigt stängd)
M: HAhahahahaha du kan vara lugn jag har dom här


Så iväg till Macke, hämtade mina nycklar, och nu är jag tillbaka på jobb 12 mil senare och 1,5 timmar efter normalt, SKÖNT att det löste sig i varje fall
Tack för hjälpen Macke!