onsdag, november 04, 2009

Må bra ska det vara så svårt?

jag blir lite irriterad på folk och hur de resonerar.
Hur många slänger inte ut 100lappar i veckan på ciggaretter, snus, öl, sprit, godis, kakor och annat som INTE är bra för kroppen.
Men om man ger dom chansen att prova en produkt som bevisligen är bra för dom, som får dom att bli lite piggare må lite bättre, och det skulle kosta dom c:a 15kr om dagen, så blir det himmla jobbigt.
Och med tanke på hur mycket det skrivs om hur bra de råvarorna och ingredienserna i denna produkten är, så är det inte så att jag står och ljuger för dom. Men 15Kr om dagen för att må bättre är ju så himmla jobbigt.
Men att slänga ut 30-40kr om dagen på att inhalera rök, det är inga problem. eller trycka i sig socker och E-ämnen och chemikalier, det är inga problem för mer än det dubbla varje dag.

Vad e d för fel på folk?

Min blogg ballar ur

Blir att jag ska när tid finns göra en hel omöblering och julstädning av min blogg, för just nu så ballar den ur totalt, saker som ska funka funkar inte, text försvinner mm mm!

Har du någonsin haft känslan av att vara otillräcklig

Har du någonsin haft känslan av att vara otillräcklig. Att rädslan griper tag i dig för att pengarna inte räcker månaden ut.
Eller att oförutsedda utgifter dyker upp.Rädslan för att avisas eller att någon säger nej till din affärside el dyl.
Har rädslan för att misslyckas el att (lyckas)hållt dig borta från att starta den business du velat göra.Att söka det jobb du
längtat efter.
Den största barriären människor har är att överkomma sin RÄDSLA.
Rädslan för att ta beslut,rädslan för förändring,rådslan av att förlora,rädslan för att misslyckas,rädslan för att konfrotera el konfroteras.Men den största av dom alla RÄDSLAN FÖR att LYCKAS.
Rädslan finns INTE igentligen men skapas av oss själva genom våra tankar.Tanken kommer alltid före känslan.Är vi oroliga eller rädda har vi tänkt fel.Vi har tänkt rädda tankar och tankar av misslyckande.Det bästa sättet att bli kvitt sin rädsla är att GÖRA NÅGOT.
Action tar dig ur din situation som inget annat JUST DO IT- BARA GÖR DET!Och rädslan springer först.
Eller börja att programera om dina rädslo tankar med en bra bok el Cd (ex Attityds boken eller Positivt tänkande)
Räddast är rädslan själv den sticker så fort du agerar!
Dina handlingar ändrar din ATTITYD lika mycket som din ATTITYD ändrar dina handlingar!