söndag, januari 18, 2009

Trött, ska snart läga mig

Är riktigt trött ikväll, kollade på Wanted, grymt bra film tycker jag, älskar Action, bilar och snygga tjejer, och denna filmen har allt så vad mer kan man begära :p
var precis jag kunde hålla ögonen uppe när jag såg den så det blir tidig säng och kolla på tv där och sen somna förhoppningsvis!
var skönt att vara själv hemma, kunde ha filme på RIKTIGT hög volym, ingen som klagade, spelade mitt GH med RIKTIGT hög volym fortfarande ingen som klagade!
tycker om hög musik, och film blir bättre när man kan skruva upp så man helt kommer in i filmen, särskilt när man ser den på en projector!





Ska nog bli en bra söndag!



slö och slappe dag

Vaknade imorse av att jag var lite tung i huvudet, ovanlig kännsla för mig, brukar kunna skutta ur sängen oavsett kvällen innan.
Var en kanontrevlig kväll igår, Eli hade lagat Lasagen, och sen blev det kladdkaka till efterrätt, det dracks mkt öl och vin, och senare på kvällen så blev det snax och grogg, samt ett mycket roligt sällskapspel som Emlyn och Jasmine hade tagit med sig!
slutade spela vid 2 på natten då jag och Paulina åkte hem, tror de flesta andra åkte då också!

så imorse var jag som sagt lite tung i huvudet, och inte så sugen på tung mannagrynsgröt till frukost, det var liksom för mycket.

men efter 1 timmer eller så då jag bara låg och slappade i soffan, och mailades lite med Kelly så mådde jag mycket bättre.
Kännde att jag behövde komma ut lite och få lite friskluft så jag tog en sväng nerom valen, tittade på lite skidkläder, behöver nya, och fixade en mutter till Sandra, mest bara gick och hängde där!
Så ikväll när sandra sticker till Malmö med michelle och jag får en lugn och skön hemma kväll så ska jag spela lite GH och se kolla på Wanted och äta pizza, chips och läst, en riktig svulle kväll.
det är jag värd!