torsdag, juni 04, 2009

Karman är inte med mig idag

Det har varit perfekt väder för att vara ute och jobba med bilen och slipa dörrsidan hela dagen idag.
Men precis när jag kommit hem, bytt om till arbetskläder så kommer regnhelvetet.
så om det fortsätter nu så pajar hela min planering, jag behöver ha båda färdiga innan jag sticker till Mamma imorgon för att få dom klädda, nu skiter det sig, för jag kommer inte hinna lacka det som ska lackas innan, och jag kan inte lacka efter att jag klätt dom med risk för att samma Alcantaran.
ARRRGH!

Huset och annonsen

Jaha då var annonsen borttagen och huset inte synligt på Bovision längre.
Detta kommer det vara tills vi slängt in ännu mer pengar i det för att få utsidan klar med jordhögen och gräsmätta mm.
inte för att vi kommer få mer pengar för det men men det kommer bort från marknaden lite, och sen när vi ruinerat oss mer så kommer det ut igen.

det blir som man tänker TOMMY
Tänkt positivt!

TV licensen

Trode inte den var ett så laddat ämne som det tydligen är.
Vi började snacka om detta på lunchen och jag sa att jag betalar inte, vi var 1 till som inte betalar den (just nu gör jag det pga en liten miss dock)
Mitt argument är att jag har inte de senaste 10 åren minst tittat på 1:an 2:an eller 4:an samma sak gäller för Sveriges Radio.
Jag betalar för det jag tittar på genom mitt boxerpaket.
Barnprogrammen på de kanaler som ingår i TV Licensen suger och är inget Michelle vill titta på, hon föredrar Disney Playhous och Disney kanalen, de håller en högre kvalite även i mina ögon.
Men Mattias blev nästan irriterad.
Han började med att fråga om jag aldrig tittade på nyheterna, och nej det gör jag inte jag har Internet som jag betalar för.
och sen gick de så långt att jag fick frågan att Sjukhus då, bara för att man inte nyttjar dom så skulle man inte betala skatt.
Men jag anser inte riktigt att man kan jämföra Sjukhus med SVT och SR Sjukhusen är något jag kan tänkas behöva om jag blir dålig medans SVT och SR kommer jag aldrig BEHÖVA.
Kontentan av det hela i mina ögon är att
TV Licensen är en förlegad avgift, gör istället även SVT och SR till betalkanaler, så kan de som vill titta på dom betala och vi som inte vill titta behöver inte betala och kommer därmed inte kunna se dom iheller, AS SIMPLE AS THAT.

när jag fyller 35

Så ska jag köpa min Z4.
Det sägt att det är viktigt med mål, och det finns vissa regler att följa för ett mål och en målsättning! dom ska vara "SMART"a

Specific (en Z4:a)
Measurable
Attanaible (det är ju definitivt uppnåbart bara jag kämpar)
Realistic
Timely (och nu har jag satt en tid på det också)

Nu ska jag bara sätta ner hur jag ska jobba mot det :)

Livet är ett äventyr som skall upplevas, inte ett problem som skall lösas....