onsdag, april 06, 2011

Till alla mina bilintresserade vänner.

Så har det nu dragits igång en intresseanmälan på garaget.org för att få tillräckligt med folk till en förhandsvisning av Fast Five med tillhörande bilträff.
så alla mina vänner som är bilintresserade gå in på http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=210541 och anmäl ert intresser att haka på detta.
vi kommer om det går som jag vill ha en bilträff/utställning utanför biografen där vi snyggt ställer upp våra bilar. "showar" lite och så, snackar skit mm som hör till en bilträff.
och sen går vi in och ha en helt egen visning av Fast Five med promo prylar från filmbolaget mm
jag har varit i kontakt med SF redan och startat diskution om detta och de är positiva till iden.
så nu behöver jag bara få upp intresset så vi blir riktigt många.
så gå in och anmäl er på http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=210541 om ni vill haka på detta.

freerunning

Hade jag veta att mina knän fixat det hade jag lät börjat med freerunning, ser hur roligt ut som helst.
och tror det hade passat mig perfekt.

http://feber.se/video/art/206247/gigantisk_lekplats_fr_vuxna/#

FastFive

1 månad kvar

Min pollenallergi


När jag var runt 25 så började min pollenallergi visa sig, inte så mycket då men för varje år (läs sommar) så blev den värre och värre. och Clarityn blev till slut min bästa vän på sommaren.
jag tror många vet vad jag menar och vet hur det känns när det konstant kliar i ögonen, och näsan, och man i princip går omkring med en röd näsa hela sommaren, för att den kliar eller man snyter sig.
Hästar och hösnuvan i sig eller allergin mot hö/halm ska vi inte snacka om, detta var det som var värst för mig.
det var så illa att jag kunde inte följa med Michelle till stallet, och om jag gjorde det så mådde jag riktigt dåligt och tappade helt rösten i flera timmar efteråt.
men sedan förra sommaren så har jag märkt en klar förbättring här, det började med att en arbetskamrat här på jobb som också lider av pollen allergi påpekade att jag inte snuvade hela tiden och inte bad om clarity från henne. och jag klarade mig faktiskt hela sommaren i fjor utan att en enda gång ta medicin.
så på hösten tog jag nästa steg, och provade att följa med till stallet igen, laddade upp fickorna med medicin och ögondroppar "just in case" men även här går det kanonbra nu för tiden.
Visst i stallet kliar det fortfarande i näsan, MEN jag tappar inte rösten längre och jag mår inte apdåligt utan det är bara lite småkli inte värre än så.
så jag började fundera på hur det kan vara så här, och kom fram till att det enda jag förändrat var att jag började först dricka, och senare även jobba med Kyänis Hälsoprodukter.
nu börjar detta låta som en dålig reklamfilm, men saken hör till den att min tro är att det är dessa som hjälpt mig, det är tack vare den antioxidant/vitamin shot jag tar varje morgon som har hjälpt min kropp att bygga upp ett imunförsvar och skydd igen så att min kropp numera är mera i ballans.
en av det som kan hjälpa kan vara att det bl.a. innehåller bipollen som sägs faktiskt dämpa just pollen allergi. mer om just detta skriver jag dock en helt egen blogg kolla gärna in den och läs mer http://kyani-sweden.blogspot.com/2011/04/bi-pollen.html