onsdag, oktober 27, 2010

Behöver ni webbhotel


Jag kan skarp rekomendera Surftown, har själv haft flertalet websidor på deras och flera domäner, dom är billiga från 29Kr i månaden för det billigaste, dom har enkla verktyg för den som inte är så van men ändå vill få upp en hemsida.
du kan få i princip allt du vill ha där i form av databaser, bloggar, forum. e-handelsplatser mm mm
och det bästa är att de flera år i rad fått priset Bästa Webhotel av flera stora Internet och Dator tidningar.
så behöver du en websida och ett webhotel klicka på nedan länk
http://order.surftown.se/HostingAccount.aspx?reseller=cust91776
Använder ni länken så får ni lite rabbat och jag får en liten bonus för att jag tipsat så klart
Litar ni inte på mig :S så googla gärna om surftown också.

i valet och kvalet

Är sugen på att bara snygga till celican och sälja den, är väl inte helt nöjd med den.
Jag är nöjd som så att det är en skitfin bil, den har underbar kapacitet och jag sänkte min bensinförbrukning, men jag känner att jag har inte tiden till den, och då är det bara en celica :(
vill ha en ny bil, har viss dragning som sagt till BMW igen, men kan även tänka mig att nu köpa en Audi A3 eller A4.
är väldigt kluven, och frågan är då om jag nu är så kluven, ska jag lägga tiden på att fixa den eller ska jag sälja den nu så jag har tiden till något nytt/annat?

Dagens Android...


Inte riktigt ett tips nu, för jag har precis börjat prova programmet.
det heter sleep like a droid, Vad det gör är att det lyssnar på din andning mm när du sover för att avgöra din sömn och i vilket sömnstadier du är i.
Sen kan man ställa ett antal parametrar som har med alarmet att göra som hur känsligt det ska vara vilken tid det ska anpassa alarmet mot, för att man ska bli väckt när det är som bäst att bli väckt. Men så fanns det även en funktion som var att försäkra sig om att man verkligen var vaken när man stänger av alarmet.
så i morse så ringde mitt alarm, och jag lyckas hitta stäng av funktionen, men då kommer det upp en kort matte ekvation som jag var tvungen att svara rätt på för att alarmet skulle stängas av.
Riktigt effektivt, men kanske inte det sätt jag vill vakna på, så inatt stänger jag av kontrollfunktionen och provar programmet igen.