måndag, november 24, 2008

En bättre bild


Mysigt eller?

Glögg dax


Glögg och lussebulle

Jaha kunde det inte bara varit som det var

Nu snöar det igen!!!
var ju så fint med rena vägar och snö på fälten!
JAG VILL INTE HA SNÖ PÅ VÄGARNA!!!

till glosa

På denna websidan använder jag ett community program som heter e107
söker du på e107 på google så får du upp deras sida mm
sen måste du även ha MySQL db installerad på webservern!
men annars funkar det bra och man kan konfigurera den väldigt mycket

alla andra som läser min blogg, så kan jag som sagt rekomendera detta
www.skanecrazytour.se/sct är den första site jag bygger med detta verktyget och jag är hyffsat nöjd och inte altför många timmar för detta resultatet.

En liten djävul som vill hem

Ungkarlen och en predikant satt i tågkupén när en snygg kvinna i kortkort kommer in. När hon satte sig såg dom att hon inte hade några trosor på sig.
- Akta dig, sa predikanten till ungkarlen, mellan hennes ben ligger helvetet!
- Ja, sa ungkarlen, och mellan mina ben finns det en liten djävul som gärna vill hem!

Bilder från mötet i lördags

Var ju på möte i lördags inför Skåne Crazy Tour 2009 och Anders från mötet satte ihopa en film av bilderna från vårt möte nedan följer den!

När allt är som mörkast

så kan det bara bli ljusare.

eller
Good things happens to those who deserves it! (often when they least expects it)

Q&A

Har ju under den gågna tiden fått lite Frågor på diverse olika saker så tänkte passa på att svara på en del av dem här!

Q1. Schysst sida, antar att det är du som sitter och codar .php, i alla fall kan man tolka det så om man läser ditt senare inlägg.. Ha det
A1. Japp det är jag som gjort sidan, men jag codar inte ren .php utan jag använder ett program/kit som installeras och som man sedan bara redigerar och fixar i samt lägger till mindre program! fast lite .php hade varit bra att kunna mer av!

Q2. Jag tycker gott du kan börja handdiska lite. Varför skall det bara vara jag som gör det.. ;)
A2. Nope handdiskar gör jag bara med det som inte går/får plats i maskinen, har diskmaskin av en anledning :p

Q3. På tal om något helt annat än det du skrev, när ska denna herren komma ner och leka på Budokan ?????? ;0) Thomas
A3. Kommer, jag kommer, men tiden har inte direkt varit med mig på ett tag, men snart kanske, har ni vinterträning/eller helt uppehåll i vinter.. och när kommer DU till Trelleborg, syrran har varit här nu och tränat med oss!

Q4. Bra, då kommer det en recension sen då :) (Max Payne)
A4. Ooops detta hade jag glömt, hmm den kommer snart jag lovar!

Q5. Vilken tycker du bäst om av C905 och X1
A5. Hmm svår fråga, de är väldigt olika dessa telefonerna, X1an är bland de bästa arbetstelefoner jag haft pga möjligheterna att Activa Synka med jobbe datorn alla mina mail, kallender, mm mm, men även tangentbordet som gör att jag enkelt kan skriva mail utan att behöva vänta tills jag sitter vi en dator, och att surfa på den är ju så underbart och klockrent!
C905 däremot kommer jag ha kvar och använda länge länge, pga att kameran är överlägsen att alltid ha med sig, nej den kommer inte ikapp en riktig kompakt kamera, eftersom den inte har optisk zoom, men jag har inte alltid kameran med mig, men däremot har jag alltid mobilen med mig!!!

och här slutar denna Q&A men kommer kanske fler framöver!

it could have been me

När jag tävlade i Judo för många många många år sedan, jag började när jag var 10 och tävlade fram tills jag lade av vid 18års ålder så då förstår ni kanske att det är väldigt länge sen!
Då hade jag i varje fall en "Nemesis" han hette Mikael Marffy och vi möttes alltid på tävlingarna, och det var väldigt lika mellan oss på den tiden, han vann, jag vann, han vann, jag vann osv osv!
Men sen la jag av med Judon helt när jag var 18 pga olika faktorer, och har först för 2 år sedan tagit upp den igen, Medans Mikael har fortsatt, och han har under denna tiden fått erbjudande om både VM och att vara med i OS, samt att han är en av sveriges bästa idag.
IT COULD HAVE BEEN ME!!!

men man ska inte gråta över spilld mjölk, detta var ett av de vägval jag gjorde för länge sedan, som lett mig dit jag är idag så jag klagar inte!

BUT IT COULD HAVE BEEN ME!!

Allt tar så sjukt mkt längre tid

Var upp i tid imorse, det flöt ganska bra med Michelle, som sovit i sin egen säng hela natten, så hon måste varit trött igår :p
Men sen tar allt så sjukt mkt längre tid när det är vinter, Michelle ska ha 100extra plagg på sig, bilen ska stå och bli varm och alla rutor måste skrapas, man får köra sakta och försiktigt för man har ännu inte fått på VInterdäck, dock så ser vägarna mycke bra ut så det var inga problem!
Sen kommer man fram till dagis och ska ha av Michelle alla de 100extra plaggen, just då kommer hon på att hon måste kissa innan hon kan säga hejdå..sitter och drömmer sig bort på toaletten gör hon med jaja sånt som händer!
Så när jag väl kom ifrån dagis så var det 30minuter senare än min normala tid därifrån :(
Sen ligger man och kör försiktigt till jobb, vill inte riskera att även om vägarna ser bra ut så kan det ju finnas isfläckar, bättre safe then sorry så att säga.
och jag kom ju fram till slut!