tisdag, augusti 10, 2010

Så rätt på hans eget sätt

Ödet kanske


Förra veckan ringde en god vän till mig, de behövde hjälp nere på deras Judoklubb i Skivarp, det ska vara en omröstning angående en större förändring i klubben på mötet Imorgon onsdag.
och alla klubbdeltagare får ska vara med och rösta.
För att försäkra sig om att det går deras väg så de kan få sina nya fina lokaler i Skurup så behöver de att den del av klubben som vill bryta sig ut stannar kvar.
Han vet att jag funderar på att börja träna igen, så han undrade och jag ville bli medlem i klubben och vara med och rösta.
Kanske var detta ödets sätt att "kasta" mig i rätt riktning för att börja träna igen?
för att börja träna igen vill jag, men måste känna att jag har tid och motivation, dock tror jag motivationen kommer så fort jag sätter på mig min blåa dräkt, knyter mitt bruna bälte och går upp på mattan.

Det här visste ni inte om Omega3


Omega 3 bör intas på kvällen för att den ska få arbeta som bäst i kroppen när organen vilar.
Kolla också var Omegan kommer ifrån, både var fisken (laxen) och var i fisken de plockar fram Omegan ifrån, För hur fräscht känns det att få i sig Omega från Levern som är fiskens reningsverk där tyvär de flesta billigare Omega3 hämtar sitt ifrån.
Samt vilka E-Vitaminer är tillsatta, om där nu är e-Vitaminer tillsatta, är dom kemiskt framställda eller naturliga, och har dom alla strängarna av E-Vitamin eller bara delar av dom?
Många som köper det billiga de hittar i butiken hade ofta lika gärna kunnat slänga pengarna direkt i sjön för där gör dom lika mycket nytta.
även här får man vad man betalar för, ska ni nu äta Omega 3 så investera i en liten finare så är ni säkra på att ni faktiskt får ta del av effekterna.

Intressant artickel från DN om Omega3 och forskningen bakom den

"Varför omega-3 verkar ha en sådan läkande effekt på kroppen har varit okänt. Men nu börjar bilden klarna alltmer. Till exempel har forskarna upptäckt att sjukdomar som förefaller gå att förebygga med ett högt omega-3-intag har en gemensam nämnare: de orsakas av inflammation."

Och ytterliggare en intressant artickel från Omega3bloggen

Franska forskare vid University of Nice-Sophia Antipolis har upptäckt att brist på omega-3 i kroppen kan göra att fetma och övervikt förs vidare till nästa generation. För mycket omega-6 fetter och för lite omega-3 ökar risken för överviktig avkomma.