torsdag, september 24, 2009

Take a leap of fate

I advise you to say your dream is possible and then overcome all inconveniences,
ignore all the hassles and take a running leap through the hoop,
even if it is in flames.

gott och blandat

Visningen igår gick mkt bra.
Den ena killen som var där tittade åt sin Son med Sambo, och tyckte mycket om vårt hus, så mycket att han kommer tillbaka på måndag tillsammans med Sonen för att titta igen!

Idag ska jag hinna med ett par Kortpresentationer av Kyänis koncept, och planera mötet med Skåne Crazy Crew som vi har på söndag i H-borg.

Imorgon ska jag med försöka få till ett par Kortpresentationer till, samt ha lite fredagsmys med mig själv, om någon vill komma förbi på ett glas rött och en bra film så vet ni var jag finns
(Prefferably cute girls)

Lördag har jag Hempresentation hos mig, så om ni är nyfikna på hur bra våra blåbär är så är ni välkomna kl 15, skicka ett mail eller SMS bara om ni kommer, sen så är det 30 års fest för Camilla, så jag måste även hinna fixa en bra present till henne :-)

Söndag blir sovmorgon hoppas jag, sen vid 17 ska jag till H-borg för mötet med SCC och planera lite evenemang som vi ska ha nästa år. Ska hinna med att boka lite fler Kyäni möten och få undan lite ogräs där hemma också inför visningen på Måndag.

För er som är intresserade av Blåbär, Kyäni och Hälsa är välkomna att läsa min blogg där jag enbart kommer behandla detta, Jag kommer berätta om produkterna, leta upp fakta om resultat som de åstadkommit, berätta om affärsiden bakom Kyäni och hur man lyckas med den.
Denna bloggen ligger på http://kyani-sweden.blogspot.com/.
Jag kommer fortsättningsvis skriva om Kyäni där istället för i denna bloggen.

Tror det var allt för nu