söndag, oktober 31, 2010

Miljonärs utbildning

Läste en blogg där tjejen som skrev det önskade att hon valt Miljonärs utbildningen med inriktning Ekonomiskt oberoende.
Det fick mig att tänka lite och det är ju faktiskt precis vad MLM är, det vi gör är att vi erbjuder en lärlings utbildning där man går vid sidan av någon som redan kan det, och lär sig hur man gör jobbet och lär sig vägen mot ekonomiskt oberoende som det faktiskt kan leda till för de som fortsätter och inte ger upp vid första bästa fis på tvären.
och under tiden man utbildar sig så får man även kurser i Personlig Utveckling, Ledarskap, Hur man driver en framgångsrik organisation. och tentan är när man själv hjälper andra att lyckas med samma sak.

Storytel Ljudböcker, Steg 1 Instruktion och Installation

Idag börjar jag som Testpilot för StoryTel Ljudböcker.

Installation
Jag började med att fylla i epostadress och telefonnummer samt ett lösenord, till min telefon som är en SonyEricsson X10 Mini fick jag ett SMS med en länk där man kan ladda ner appen som krävs i telefonen.
Websidan skickade mig där vidare till Google Appstore.
Nedladdningen av appen gick enkelt och smidigt, sen var det dags att starta appen och lägga in första boken.
När appen startade så hade jag ett antal flikar där nere där jag kan browsa böcker, jag kan se vilka jag lagt till via websidan (som jag kommer till senare) i min bokhylla, samt även rekomenderade böcker, top 25, högst betyg mm mm.
Själva tjänsten är som jag förstår det en strömmande tjänst, så man bör ha ett mobil abbonemang som fri datatrafik eller annan typ av bra datatrafiks deal.
Men installationen på Android var snabb, smidig och utan några konstigheter alls.

Websidan
På Websidan har man dels en Profilsida där man fyller i namn, lösenordet kan ha en bild på sig själv mm.
man har även sin bokhylla där.
Vid högersida kan man enkelt se de olika kategorierna av böcker som finns, och överst har man dom vanliga länkarna samt blogg.
Under blogg kan man då läsa andras bloggar/recensioner av de ljudböcker som ligger uppe, man kan skriva egna om man skapar ett konto där.
Sen finns det en länk där man kan köpa presentkort som mailas hem till den man köper det till, så man ska kunna ge bort presentkort till sina vänner och bekanta, smart tänkt!
Klickar man på Hem så kommer man sen tillbaka till sin bokhylla och profilsida

Utbudet
En första blick på utbudet visar att det verkar vara väldigt stort, med böcker i många olika kategorier, en sak som direkt gjorde mig positivt överaskad var att de hade Personlig Utvecklin som en kategori, och att det faktiskt fanns väldigt många böcker där också.

Jag kommer skriva mer efterhand som jag provar tjänsten, men första intrycket är väldigt positivt.

För er som vill läsa alla Testpiloternas bloggar så kan ni följa dom här

Smartson Testpilot

Jag har blivit uttagen av Smartson att bli Testpilot för Storytel Ljudböcker.
Ska bli kul att få vara lite konsumentvägledning, så under en tid nu ska jag prova deras Ljudsböcker, och program för Android telefoner, jag kommer här på denna bloggen men även på Smartsons sida, efter perioden kommer jag skriva en utvärdering till dom.
ska bli spännande, älskar att prova nya grejor, och skriva om det, hoppas jag får fler chanser.

jag återkommer med hur det funkar, och om det är något att ha :)

ekorrhjulet

"Problemet med ekorrhjulet är att även om man springer fortare än alla andra är man fortfarande bara en ekorre". Sluta spring, se var du sätter fötterna, var eftertänksam och målinriktad. Ett mål kan vara bergets topp - ett annat mål kan vara att stå stadigt kvar på toppen när det blåser.